Τη δύναμή του αποδεικνύει εντυπωσιακά για άλλη μία φορά ο Drake, ο καλλιτέχνης που τρελαίνει τα κοντέρ με κάθε άλμπουμ του.

Ο Drake είναι ο άνθρωπος των ρεκόρ.

Μόλις μία ημέρα μετά την κυκλοφορία του, το νέο και διπλό άλμπουμ «Scorpion» του Καναδού ράπερ, συντρίβει εκκωφαντικά την επίδοση για τις περισσότερες αναπαραγωγές πρώτης ημέρας στο Spotify.

Σύμφωνα με τα δεδομένα, οι αναπαραγωγές του «Scorpion» έφτασαν τα 132 εκατομμύρια μέσα στις πρώτες 24 ώρες διάθεσης του άλμπουμ στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming.

Το προηγούμενο ρεκόρ ανήκε στον Post Malone και στο δεύτερο δίσκο του με τίτλο «beerbongs & bentleys», το οποίο κατέγραψε 78 εκατομμύρια streams την ημέρα που κυκλοφόρησε, στις 27 Απριλίου.

Ο Drake καταρρίπτει εντυπωσιακά τη συγκεκριμένη επίδοση και αυτό το νέο υψηλό θα μπορούσε να εκληφθεί ως μία… απάντηση του 31 ετών ράπερ από το Τορόντο, ο οποίος λίγο πριν την κυκλοφορία του «Scorpion», έχασε από τον J Balvin τον τίτλο του καλλιτέχνη με τους περισσότερους μηνιαίους ακροατές στο Spotify.

Τα τραγούδια του «Scorpion» καταλαμβάνουν τις 25 από τις 41 πρώτες θέσεις στο παγκόσμιο chart του Spotify, αλλά και τις 17 από τις πρώτες 18.

Παρόμοια είναι η εικόνα και στην κατάταξη για την Ελλάδα, όπου τα καινούρια τραγούδια του Drake κυριαρχούν στις 12 από τις 15 πρώτες θέσεις, ενώ το Top 9 ανήκει αποκλειστικά στον «6 God».

Επιπλέον, o Drake φέρεται να έχει καταρρίψει και το ρεκόρ που είχε σημειώσει το «Look What You Made Me Do» της Taylor Swift για τις περισσότερες αναπαραγωγές στο Spotify των Ηνωμένων Πολιτειών ενός single την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας.

Το «Nonstop» από το διπλό άλμπουμ «Scorpion» μέτρησε 9,2 εκατομμύρια streams στο διάστημα αυτό.

 

Αφήστε το σχόλιό σας