Το «More Life» χαρίζει στον Drake άλλο ένα μνημειώδες ορόσημο.

Ο Drake είναι ο άνθρωπος των ρεκόρ.

Το νέο mix tape του Καναδού rapper με τίτλο «More Life» έχει προκαλέσει πανικό, σημειώνοντας άλλη μία εντυπωσιακή επίδοση. Τη συγκέντρωση ενός δισεκατομμυρίου(!) αναπαραγωγών.

Μετά το «Views», το πρώτο άλμπουμ που ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο streams στο Apple Music και σύστησε hits όπως το «Hotling Bling» και το «One Dance», τη σκυτάλη πήρε το πολυαναμενόμενο «More Life».

Το εγχείρημα που συγκεντρώνει 22 στον αριθμό τραγούδια και συνεργασίες με ονόματα όπως ο Kanye West, ο Travis Scott, ο PartyNextDoor και άλλους, έχει οριστεί από τον Drake ως «playlist». Όπως και να έχει, το «More Life» βρέθηκε στην κορυφή του Billboard 200 άμα τη εμφανίσει του, όντας το έβδομο συνεχόμενο(!) Νο1 άλμπουμ του Drake.

Και τα νούμερα που προκαλούν ζάλη δε σταματούν εδώ.

Από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας, το «More Life» κατέρριψε το ρεκόρ των περισσότερων αναπαραγωγών από ένα άλμπουμ μέσα σε μία ημέρα στο Spotify, το οποίο προηγουμένως είχε κατοχυρώσει το «Divide» του Ed Sheeran.

Το νεότερο επίτευγμα του «More Life» είναι η υπερπήδηση του πήχη του ενός δισεκατομμυρίου αναπαραγωγών, προτού καν συμπληρωθεί ένας μήνας από τα αποκαλυπτήριά του (στις 18 Μαρτίου). Τα τραγούδια του playlist έχουν κατακλύσει τις διαδικτυακές πλατφόρμες μουσικής, με τα «Passionfruit», «Fake Love» και «Blem» να είναι ανάμεσα στα δημοφιλέστερες επιλογές.

Έως τώρα, το «More Life» διατίθεται αποκλειστικά ψηφιακά, με την άφιξη του CD να αναμένεται για τις 28 Απριλίου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας