Στο ρυθμό του «In My Feelings» έχουν εθιστεί οι Έλληνες ακροατές, δείχνοντας την προτίμησή τους στη νέα επιτυχία του Drake.

Το «In My Feelings» του Drake συνεχίζει να σαρώνει στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, βρίσκεται για έκτη συνεχόμενη εβδομάδα στην πρώτη θέση του επίσημου Digital Singles Chart στην Ελλάδα, σύμφωνα με την IFPI, ενώ διατηρείται στο Top 3 του ελληνικού Spotify από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του, έχοντας φτάσει και έως την κορυφή.

Παράλληλα το «In My Feelings» του Drake σημειώνει άνοδο και στο επίσημο Airplay Chart της Ελλάδας, αφού την προηγούμενη εβδομάδα ανέβηκε στο Top 30.

Το «In My Feelings» παραμένει για ένατη εβδομάδα στο Νο1 του αμερικανικού «Billboard Hot 100», ενώ έχει συγκεντρώσει πάνω από 496.000.000 streams στο Spotify και πάνω από 600.000.000 συνολικά στο YouTube.

Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στο ολοκαίνουργιο και διπλό άλμπουμ «Scorpion» του Drake, το οποίο κυκλοφόρησε στα τέλη Ιουνίου από τις Young Money Entertainment, Cash Money Records και Republic Records / Universal Music.

Το «In My Feelings» έγινε viral και διάσημο χάρη στο «In Μy Feelings Challenge».

Η διαδικτυακή πρόκληση θέλει όσους την τολμούν, ενώ είναι μέσα σε ένα αυτοκίνητο που κινείται, να ανοίγουν την πόρτα, να βγαίνουν έξω και να χορεύουν το τραγούδι, όσο το αυτοκίνητο εξακολουθεί να κινείται.

Το χορό βιντεοσκοπεί ο συνοδηγός του χορευτή ή το κινητό του, το οποίο πρέπει να είναι προγραμματισμένο να καταγράφει την πρόκληση, ώστε αργότερα να αναρτηθεί το βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα.

 

Αφήστε το σχόλιό σας