Δεν έχει τέλος η σαρωτική επιτυχία για τον Drake.

Ο Drake γράφει ιστορία με το νέο ολοκληρωμένο και διπλό άλμπουμ του «Scorpion», που είναι χωρισμένο σε ένα rap και ένα R&B μέρος.

Μόλις κυκλοφόρησε στις 29 Ιουνίου από τις Young Money, Cash Money Records και Republic Records / Universal Music, το «Scorpion» άρχισε αμέσως να καταρρίπτει αλλεπάλληλα ρεκόρ.

Αξιοσημείωτα, πρόκειται για το πρώτο άλμπουμ που συγκεντρώνει πάνω από ένα δισεκατομμύριο streams μέσα σε μία εβδομάδα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής, ενώ επίσης χρειάστηκε μόνο τρεις ημέρες για να σπάσει το ρεκόρ για τα περισσότερα streams μέσα σε μία εβδομάδα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο ασταμάτητος Drake κατέρριψε την ίδια επίδοση σε παγκόσμιο επίπεδο μέσα σε τέσσερις μόλις ημέρες, κάνοντας πράξη το καλύτερο ντεμπούτο στα χρονικά της ψηφιακής διανομής.

Επιπλέον το «Scorpion» έκανε θριαμβευτική είσοδο στην πρώτη θέση του αμερικανικού «Billboard 200», σηματοδοτώντας το όγδοο συνεχόμενο άλμπουμ του Καναδού ράπερ που κατακτά την κορυφή στο συγκεκριμένο chart.

Οι επιδόσεις του «Scorpion» κατά την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του δεν είναι μόνο οι καλύτερες που έχουν σημειωθεί στο 2018 έως τώρα, αλλά επίσης οι καλύτερες που έχουν καταγραφεί από το 2017 μέχρι σήμερα.

Η ασταμάτητη επιτυχία του Drake συνεχίζεται λαμβάνοντας τον τίτλο του καλλιτέχνη με τις οι περισσότερες (χρυσές, πλατινένιες κ.ο.κ.) πιστοποιήσεις πωλήσεων από την αμερικανική RIAA, έχοντας πουλήσει 142 εκατομμύρια digital singles.

Τα τραγούδια του «Scorpion» έχουν κατακλύσει το ελληνικό Spotify.

Οι δύο πρώτες θέσεις ανήκουν αντίστοιχα στο «Nonstop» και στην απρόσμενη συνεργασία με τον Michael Jackson στο «Don’t Matter To Me», όπου χρησιμοποιήθηκε ακυκλοφόρητο υλικό με τη φωνή του «βασιλιά της pop».

 

Αφήστε το σχόλιό σας