Η αιφνίδια επάνοδος του Drake στη δράση έχει σκορπίσει ντελίριο ενθουσιασμού στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Εκτός από την κατάρριψη και τη συντριβή πολυάριθμων ρεκόρ, ο βραβευμένος με Grammy και πολυπλατινένιος Drake σημειώνει το πρώτο ντεμπούτο της καριέρας του στο Νο1 του αμερικανικού «Billboard Hot 100» με το «God’s Plan».

Επιπλέον, ο Drake είναι «ο πρώτος καλλιτέχνης που φτάνει στο Νο1 του “Billboard Hot 100” βασιζόμενος αποκλειστικά σε streams» και το «πρώτο act που για δεύτερη φορά κάνει ταυτόχρονα το ντεμπούτο δύο τραγουδιών στο Top 10 του “Hot 100”».

Το single περιέχεται στο EP «Scary Hours» που κυκλοφόρησε αιφνιδίως τις προηγούμενες ημέρες ο καλλιτέχνης από το Τορόντο, με το σήμα των Cash Money Records και Republic Records / Universal Music.

Εντυπωσιακά, το «God’s Plan» είναι το «πρώτο κομμάτι που συγκεντρώνει πάνω από 100 εκατομμύρια streams παγκοσμίως την πρώτη εβδομάδα στις υπηρεσίες streaming» και επιτυγχάνει το «μεγαλύτερο σύνολο εφτά ημερών». Επίσης, ξεχωρίζει ως Νο1 στις κατατάξεις για τα «Digital Songs» και στο «Streaming Songs» του «Billboard» και είναι το τραγούδι με τις περισσότερες προσθήκες στα urban και rhythm ραδιόφωνα.

Ο Drake τελειώνει ένα απίστευτο σερί 430 εβδομάδων

Η επιστροφή του Drake στην κορυφαία θέση του chart σηματοδοτεί την πρώτη του είσοδο στο Νο1 με πάνω από 68 εκατομμύρια streams και περισσότερες από 126.000 πωλήσεις στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό είναι επίσης το πρώτο ντεμπούτο του στην πρώτη θέση από τον Μάιο του 2017 και έπειτα, όταν κυκλοφόρησε το mixtape του «More Life».

Κατά την άφιξή του, το «God’s Plan» συνέτριψε την επίδοση του αμερικανικού Spotify για την «Μεγαλύτερη Ημέρα από Single», με συγκομιδή 4,7 εκατ. streams στις 25 Ιανουαρίου και την εισαγωγή σε περισσότερες από 1.000 playlists για να φτάσει 100 εκατομμύρια οπαδών. Θριαμβευτικά, ο Drake κατέρριψε το ρεκόρ που κατείχε ο ίδιος στην πλατφόρμα.

Ταυτόχρονα, το τραγούδι εκτινάχθηκε στην κορυφή του Shazam μέσα σε μία εβδομάδα.

Το «God’s Plan» συνεχίζει να κατακτά τα charts σε όλον τον κόσμο: Έχει ανέβει στο Νο1, του Apple Music, του iTunes, του παγκόσμιου και του ελληνικού Spotify, αλλά και στις hip-hop κατηγορίες των δύο πρώτων υπηρεσιών.

Ο Drake κυκλοφόρησε απροειδοποίητα το EP «Scary Hours»

Drake - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας