Με χρυσό χρώμα φωτίστηκε προς τιμήν του Drake ένα από τα μεγαλύτερα αξιοθέατα του Τορόντο.

Ο δήμαρχος του Τορόντο φωταγώγησε τον εμβληματικό πύργο CN Tower προς τιμήν του Drake και της νίκης του στα 61α Βραβεία Grammy.

Ο Καναδός ράπερ ήταν υποψήφιος για τέσσερα βραβεία στη μεγαλύτερη βραδιά της μουσικής και αναδείχθηκε νικητής στην κατηγορία του «Καλύτερου Rap Τραγουδιού» με το «God’s Plan».

Παρά το γεγονός ότι η παραγωγή διέκοψε τη μετάδοση της ομιλίας του όταν ανέβηκε στη σκηνή για την απονομή, ο Drake δεν πτοήθηκε και θέλησε να γιορτάσει μεγαλοπρεπώς το τέταρτο βραβείο Grammy στην επιτυχημένη καριέρα του.

Στα παρασκήνια της εκδήλωσης, ο «6 God» πήρε το μικρόφωνο από το δημοσιογράφο Kevin Frazier του «Entertainment Tonight» και ζήτησε… να φωταγωγηθεί με χρυσό χρώμα ο πύργος CN Tower.

«Θέλω να πω ότι ο δήμαρχος του Τορόντο πρέπει να κάνει χρυσό αύριο τον CN Tower», είπε.

Η επιθυμία του Drake εισακούστηκε από το δήμαρχο του Τορόντο, τον John Tory, και ο πύργος που αποτελεί ένα από τα κορυφαία τοπόσημα της πόλης, φωτίστηκε με χρυσό χρώμα για να τιμήσει όλους του Καναδούς που βραβεύθηκαν στα Grammys.

«Απόψε γινόμαστε χρυσοί για να γιορτάσουμε τους εξαιρετικούς καλλιτέχνες των οποίων η δουλειά κάνει τον Καναδά να λάμπει τόσο φωτεινό στη διεθνή σκηνή», ήταν το μήνυμα που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του CN Tower στο Twitter.

«Συγχαρητήρια στους υποψηφίους και τους νικητές των Grammys 2019!»

Ο CN Tower έχει ύψος 553 μέτρα και βρίσκεται στο κέντρο του Τορόντο.

Ο Drake έχει φωτογραφηθεί στην κορυφή του συγκεκριμένου αξιοθέατου για το εξώφυλλο του άλμπουμ «Views» (2016), υποψήφιο για δύο Βραβεία Grammy.

Σύμφωνα με έρευνα, η τεράστια επιρροή του ράπερ έχει δημιουργήσει το 5% του ετήσιου τουριστικού εισοδήματος του Τορόντο και έχει βοηθήσει να επαναπροσδιοριστεί η εμπορική ταυτότητα της πόλης.

«Αγαπώ την πόλη μου και αυτή είναι για εμένα η αληθινή ένδειξη της αγάπης και της αναγνώρισης», ανέφερε ο Drake στο Instagram για τη φωταγώγηση του πύργου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας