Ένα αποτρόπαιο έγκλημα έχει συγκλονίσει τον Drake, που καλείται να συμβάλλει στην εξιχνίασή της, όπως αποσκοπούν οι αρχές.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο Drake χρησιμοποίησε το Instagram για να αποτίσει φόρο τιμής στον φίλο του Anthony «Fif» Soares, ο οποίος δολοφονήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου και έγραψε: «Δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω ότι αυτό το πρωί ήταν αληθινό. Ήταν τιμή να έχουμε μοιραστεί χρόνια μαζί και πάντα θα κρατώ τη μνήμη σου ζωντανή».

Η αστυνομία του Τορόντο, στον Καναδά, δημοσίευσε το βίντεο του συμβάντος, όπως το κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, που δείχνει ότι ο Soares πυροβολείται από δύο άνδρες εξ επαφές, στο φουαγιέ ενός κτιρίου διαμερισμάτων του Τορόντο περίπου στις 3 π.μ. εκείνης της ημέρας.

Τώρα, οι αστυνομικές αρχές επιθυμούν να εκμεταλλευτούν τη δημοτικότητα του Drake στα κοινωνικά δίκτυα, προκειμένου να βοηθήσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος. Του ζήτησαν να συμβάλλει στον εντοπισμό των δολοφόνων του φίλου του, προσεγγίζοντας τους 36,2 εκατομμύρια ακολούθους του στο Twitter.

«Πολλά από τα μέλη της οικογένειας (του Soares) συναντήθηκαν με τον Drake και σίγουρα θα τον ενθάρρυνα, μέσω των tweets του, να ενθαρρύνει οποιονδήποτε μέσα στην κοινότητα να παρουσιάσει τις πληροφορίες που ενδεχομένως έχει, οι οποίες θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην εξιχνίαση του φόνου του φίλου του», δήλωσε ο Gary Giroux από την αστυνομία του Τορόντο.

Ο Drake διατηρούσε στενή φιλία με τον Anthony Soares και θα ήταν πρόθυμος να βοηθήσει.

Πρόσφατα, μάλιστα, ο tattoo artist Inal Bersekov ανάρτησε τη φωτογραφία του τελευταίου τατουάζ του Drake, ενός λεπτομερούς πορτρέτου του Soares με τις λέξεις «Forever Fif».

 

Αφήστε το σχόλιό σας