Ο Drake και οι συνεργάτες του αρνούνται ότι έχουν αναμειχθεί με οποιοδήποτε τρόπο στο ντοκιμαντέρ που περιηγείται στην έναρξη της καριέρας του ράπερ.

Το επερχόμενο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Toronto To Houston» (Από το Τορόντο στο Χιούστον) υπόσχεται να απεικονίσει τον Καναδό ράπερ Drake όπως «δεν τον έχουμε δει ποτέ».

Όμως ο ράπερ, συνθέτης, μουσικός παραγωγός και μεγιστάνας της μουσικής βιομηχανίας και οι συνεργάτες του φέρονται να δηλώνουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με την ταινία. Εκπρόσωποί του ανέφεραν ότι δεν έχει εγκρίνει και δεν έχει δώσει άδεια για το ντοκιμαντέρ.

Σύμφωνα με το TMZ, ούτε ο Drake ούτε κάποιος από τις δισκογραφικές Rap-A-Lot, OVO Sound και YEMG τις οποίες ίδρυσε ή με τις οποίες συνεργάστηκε ο καλλιτέχνης συμμετείχαν στη δημιουργία του ντοκιμαντέρ και αναφέρουν ότι τα αποσπάσματα συνεντεύξεων που προβάλλονται στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες έχουν αντληθεί από άλλες παραγωγές.

 Νούμερα που προκαλούν ζάλη για το «More Life» του Drake

Η νέα ταινία διερευνά την άνοδο του «Drizzy», όπως είναι το ψευδώνυμό του, στην παγκόσμια μουσική σκηνή, από τις πρώτες μέρες που ο ραπ καλλιτέχνης εμφανιζόταν σε πάρτι στο Τέξας έως το πάρτι καλωσορίσματος στην πολυτελή έπαυλή του στο Τορόντο, η οποία δεν έχει ακόμη χτιστεί.

Ο αστέρας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, influencer και μεγάλος θαυμαστής του καλλιτέχνη, ο MarQuis Trill, βρίσκεται πίσω από την ταινία «Toronto to Houston». «Η ιστορία ξεκινά το 2009, όταν ο Drake άρχισε να γνωρίζει επιτυχία», έγραψε ο Trill σε teaser video για το ντοκιμαντέρ στο Instagram.

«Η ταινία – μουσικό ταξίδι εστιάζει στο Χιούστον του Τέξας των ΗΠΑ, την κουλτούρα του και την επιρροή που άσκησε στον Drake κατά την έναρξη της καριέρας του», συνέχισε ο Trill κάνοντας ειδική αναφορά στην εμφάνιση του ράπερ στο Warehouse Live στις 8 Μαΐου του 2009.

«Το νέο ντοκιμαντέρ για τον Drake που σκηνοθέτησα θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι. Ο Drake όπως δεν τον έχετε δει ξανά. Τελευταία προσθήκη στην ταινία θα είναι το πάρτι καλωσορίσματος στο Τορόντο, όταν θα είναι έτοιμο το σπίτι του», έγραψε ο Trill.

O Trill, δημιουργός του «The MarQuis Trill Show», ενός αμερικανικού ριάλιτι που προβάλλεται στο Youtube από τον Σεπτέμβριο του 2017 και παρουσιάζει τον καθημερινό τρόπο ζωής του ως επιχειρηματία της βιομηχανίας της ψυχαγωγίας, σημείωσε:

«Σε όλους τους καλλιτέχνες, τους δημιουργούς και τους επίδοξους επαγγελματίες. Παραμείνετε συγκεντρωμένοι, αποκλείστε κάθε αρνητικότητα και εργαστείτε καθημερινά. Ξέρω ότι υπάρχουν μέρες που αισθάνεστε ότι όλη η δουλειά σας περνά απαρατήρητη και η καριέρα σας δεν προχωρά. Είμαι εδώ ως ζωντανή απόδειξη και σας το λέω.»

Ο Drake αναγγέλλει κοινό άλμπουμ με τον The Weeknd

Μετά τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Drake, ο Jas Prince (διευθύνων σύμβουλος της YEMG της δισκογραφικής που τον ανακάλυψε) και ο διευθύνων σύμβουλος της δισκογραφικής Rap-a-Lot Records με έδρα το Χιούστον, James Prince δεν έχουν καμία ανάμειξη με το ντοκιμαντέρ «Toronto to Houston» ο MarQuis Trill έγραψε στο twitter:

«Ένα ντοκιμαντέρ είναι μια ταινία μη μυθοπλασίας που σκοπό έχει να τεκμηριώσει κάποια πτυχή της πραγματικότητας, κυρίως για σκοπούς εκπαιδευτικούς ή διδασκαλίας ή διαφύλαξης ενός ιστορικού ρεκόρ».

Ο Drake συχνά αναφέρει το Χιούστον στα τραγούδια του, όπως τα «November 18th», «From Time», «305 to My City» και «Too Much».

Ο Drake τελειώνει ένα απίστευτο σερί 430 εβδομάδων

Drake - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας