Αρχική Μουσικά Νέα Hip Hop music Ο Drake απέκτησε το δικό του ιδιωτικό αεροπλάνο Boeing 767

Ο Drake απέκτησε το δικό του ιδιωτικό αεροπλάνο Boeing 767

-

Δες και αυτά

Ένα πολυτελές αεροπλάνο Boeing 767 θα χρησιμοποιεί ο Drake στις μετακινήσεις του.

Ο Drake ξεναγεί τους ακόλουθους τους στα κοινωνικά δίκτυα στο πολυτελές αεροσκάφος Boeing 767 που απέκτησε.

Συνηθίζεται οι διάσημοι αστέρες της μουσικής να χρησιμοποιούν lear jet για τις συχνές μετακινήσεις τους σε ολόκληρο τον πλανήτη, όμως ο Καναδός ράπερ ανέβασε τον πήχη υψηλότερα και απέκτησε δικό του ιδιωτικό αεροπλάνο, κόστους περίπου 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Κανένα ενοίκιο, καμία χρονομεριστική μίσθωση, κανένας συνιδιοκτήτης», έγραψε ο Drake στο Instagram για να επιβεβαιώσει ότι είναι ο μοναδικός ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου Boeing 767.

Το εσωτερικό του αεροπλάνου ανακατασκευάστηκε σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες του επιτυχημένου ράπερ, με γνώμονα την παροχή άνεσης στους επιβαίνοντες κατά τη διάρκεια των πολύωρων πτήσεων.

Η καμπίνα περιέχει βελούδινος καναπέδες και άνετες πολυθρόνες καθώς και μία τεράστια τηλεόραση.

Στο εξωτερικό του Boeing 767 έχει τυπωθεί η επιγραφή «Air Drake» αλλά και η κουκουβάγια που κοσμεί το σήμα της προσωπικής δισκογραφικής εταιρείας του καλλιττέχνη, της Ovo Sound.

Το μήκος αυτού του τύπου αεροσκάφους κυμαίνεται από τα 48,51 έως τα 61,37 μέτρα. Το Boeing 767 μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα 900 χιλιομέτρων την ώρα και να πετάξει σε ύψος 39.000 ποδών (12 χλμ.).

Το άνοιγμα των φτερών του φτάνει τα 47,57 μέτρα.

Η παραγωγή των επιβατηγών Boeing 767 έχει σταματήσει από το 2011 όμως συνεχίζεται η κατασκευή του μοντέλου για άλλες χρήσεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «The Blast», το νέο αεροσκάφος του Drake είναι μέρος μιας συνεργασίας που μόλις συμφωνήθηκε με μία καναδική εταιρεία cargo. Εξάλλου στο βίντεο που ανάρτησε ο «Drizzy» εμφανίζεται ο Ajay Virmani, πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Cargojet Airways.

 

Αφήστε το σχόλιό σας