Ο Drake ακύρωσε συναυλία στην πόλη του για να βρεθεί στο πλευρό μίας 11χρονης θαυμάστριάς του που νοσηλεύεται.

Η μικρή Sofia Sacnhez είχε δύο ευχές για τα γενέθλιά της. Η μία ήταν να βρει νέα καρδιά και η άλλη να συναντήσει τον Drake.

Το κορίτσι είναι 11 ετών και εδώ και καιρό βρισκόταν στη λίστα αναμονής για μόσχευμα. Για να διεκδικήσει μία φυσιολογική ζωή, μέσα στους επόμενους μήνες θα πρέπει να υποβληθεί σε εγχείρηση μεταμόσχευσης καρδιάς. Πάσχει από μυοκαρδιοπάθεια και ήδη τον Ιούλιο υποβλήθηκε σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς.

Ο ράπερ συγκινήθηκε όταν είδε ένα βίντεο της μικρής που τραγουδούσε τη σαρωτική επιτυχία «In My Feelings» και αποφάσισε πως θέλει να τη συναντήσει από κοντά.

Οι θαυμαστές του Drake βγήκαν εκτός εαυτού όταν έμαθαν μόλις λίγες ώρες πριν από την πρώτη συναυλία του στο Τορόντο, πως θα ακυρωθεί.

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα έγινε γνωστό ότι ματαίωσε τη συναυλία επειδή βρέθηκε σε ένα παιδικό νοσοκομείο και πέρασε αρκετές ώρες με μία 11χρονη που πρέπει να υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς.

«Αυτά είναι τα καλύτερα γενέθλια που είχα ποτέ. Ήταν ένα θαύμα. Γιατί το να τον δω από κοντά ήταν μία από τις δύο ευχές που είχα κάνει φέτος», εξηγεί η μικρή με ενθουσιασμό που δεν κρυβόταν από την πρώτη στιγμή που ο Καναδός ράπερ μπήκε στο θάλαμό της.

Η Sofia δε δίστασε, ακόμη και με τα σωληνάκια των συσκευών που ελέγχουν κάθε ζωτική λειτουργία της να χορέψει λίγο την επιτυχία «In My Feelings», που έχει γίνει παγκόσμιο viral, και να βγάλει όσες περισσότερες selfies με τον Drake μπορούσε.

 

Αφήστε το σχόλιό σας