Η πολύκροτη δικαστική υπόθεση όπου εμπλέκονται η Kesha και ο Dr. Luke συνεχίζεται με ένα ακόμη επεισόδιο, έπειτα από πολλές «σεζόν».

Η προσωπική και νομική διαμάχη μεταξύ της Kesha και του Dr. Luke φαίνεται πως απέχει πολύ από το σφύριγμα της λήξης, ακόμα και μετά την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ «Rainbow» της τραγουδίστριας

Σύμφωνα με το «Billboard», ο παραγωγός απέκτησε πρόσφατα πλεονέκτημα επί της 30χρονης Αμερικανίδας στο δικαστήριο. Το Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης τάσσεται υπέρ της δημοσιοποίησης των εγγράφων που κατάρτισε η ομάδα της Kesha και αφορούν τη στρατηγική εναντίον του Dr. Luke στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Το δικαστήριο συμφωνεί με τον ισχυρισμό ότι τα έγγραφα αντιπροσωπεύουν στρατηγικές για τα media που δεν είναι δικαστικές και ότι είναι δυνατό να εκτεθούν δημόσιο. Το δικαστήριο διάβασε στο ακροατήριο το προτεινόμενο σχέδιο που είχε δημιουργηθεί από την ομάδα της Kesha λίγο πριν την ήττα του 2014.

Το έγγραφο αναφέρει: «Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε να ελευθερώσουμε τον πελάτη K (Κesha) από την τρέχουσα επαγγελματική του σχέση με το άτομο L (Dr. Luke), υποκινώντας έναν κατακλυσμό αρνητικής προσοχής στα μέσα ενημέρωσης και δημόσιας πίεσης που βασίζεται στη φριχτή προσωπική κακοποίηση που παρουσιάζεται στη διαδικασία. »

Το σχέδιο περιελάμβανε υποτιθέμενες συνεντεύξεις και τηλεοπτικές εμφανίσεις. «Ειλικρινά, δεν έχω ιδέα αν οι ισχυρισμοί της Kesha είναι αληθινοί ή ψευδείς», ανέφερε ο δικαστής. «Είναι εντελώς άσχετοι», πρόσθεσε.

Η δημοσίευση τέτοιων εγγράφων θα λειτουργούσε προς όφελος του De. Luke, αφού θα ήταν αποδεικτικά στοιχεία ότι η τραγουδίστρια θα χρησιμοποιούσε εξωδικαστικά μέσα για να κερδίσει.

Η Kesha συγκλονίζει για τη μάχη με τη νευρική ανορεξία:
«Επέλεξα έναν αργό, οδυνηρό θάνατο»

Kesha - Rolling Stone - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας