«Κακόβουλα ψέματα» χαρακτηρίζει ο Dr. Luke τις κατηγορίες της Kesha ότι βίασε την Katy Perry.

Ο Dr. Luke απαντά στις νέες αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την Katy Perry, στο πλαίσιο της πολύκροτης νομικής διαμάχης με την Kesha.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, η Kesha ισχυρίστηκε στη Lady Gaga, μέσω ενός γραπτού μηνύματος που της έστειλε στις 26 Φεβρουαρίου 2016, ότι ο πρώην παραγωγός της, είχε βιάσει την Katy Perry.

Η νομική ομάδα του Dr. Luke αρνείται τις κατηγορίες.

«Η ίδια η Katy Perry επιβεβαίωσε ότι ο Dr. Luke δεν τη βίασε», διευκρινίζουν. «Αντιθέτως, οι κατηγορίες της Kesha, όπως όλα τα άλλα εξωφρενικά ψέματά της για τον Dr. Luke, είναι αβάσιμες, ανεύθυνες και δείχνουν ασέβεια τόσο προς την Katy Perry όσο και προς τον Dr. Luke», υπογραμμίζουν.

Επίσης ενημερώνουν ότι ο 44χρονος παραγωγός, κατά κόσμον Lukasz Sebastian Gottwal, θα επιζητήσει αποζημίωση «για τη βλάβη που προκλήθηκε από αυτά τα κακόβουλα ψέματα».

Από την άλλη πλευρά, οι εκπρόσωποι της Kesha αρνήθηκαν να προβούν σε οποιοδήποτε σχολιασμό για τις νέες εξελίξεις.

Η Lady Gaga, με τη σειρά της, δεν έχει αναφερθεί ποτέ δημόσια στο περιεχόμενο εκείνη του γραπτού μηνύματος, αλλά είχε εκδήλωσε έμπρακτα τη στήριξή της προς την Kesha και κατέθεσε Μάλιστα ως μάρτυρας για την υπόθεση.

Η Katy Perry δεν έχει κατηγορήσει ουδέποτε δημόσια τον Dr. Luke για σεξουαλική παρενόχληση, αν και σταμάτησε να συνεργάζεται μαζί του.

Τον προηγούμενο Μάιο, το εφετείο απέρριψε απέρριψε το αίτημα της Kesha για απαλλαγή από το συμβόλαιό με τον Dr. Luke.

 

Αφήστε το σχόλιό σας