Στη σκηνή του «PassPort Κεραμεικός» θα ανεβεί και πάλι ο Δώρος Δημοσθένους.

Μετά την μεγάλη επιτυχία της sold out συναυλίας του το Σάββατο 11 Μαρτίου, ο Δώρος Δημοσθένους επιστρέφει στο «PassPort Κεραμεικός», το Σάββατο 13 Μαΐου, για να κλείσει τον κύκλο των χειμερινών του εμφανίσεων, με μια μοναδική συναυλία και με τραγούδια από το νέο του άλμπουμ «Compere».

Για αυτό το σκοπό, στήνει μια παράσταση με τραγούδι, χορό και ατμόσφαιρα old fashioned glamour, που καταλήγει σ’ ένα μεγάλο party άλλων εποχών.

Μαζί με την εκρηκτική του μπάντα, την χορευτική ομάδα «Athens Lindy Hop» και το γυναικείο φωνητικό σύνολο «1, 2, 3 swing», αναλαμβάνει να σας ταξιδέψει στο παρελθόν, με τα πιο γοητευτικά ελληνικά και ξένα ρετρό τραγούδια, σε αισθαντικές jazz διασκευές, αλλά και με αστραφτερά swing από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Εκεί που ο Elvis Presley συναντά τον Γιώργο Μουζάκη, ο Frank Sinatra τον Μιχάλη Σουγιούλ, ο Perry Como τον Κώστα Γιαννίδη κι o Dean Martin τον Μάρκο Βαμβακάρη και τους Beatles.

Με την ερμηνευτική του σφραγίδα, μακριά από μόδες και ταμπέλες, σε μια παράσταση που αγαπήθηκε και τον καθιέρωσε σαν τον μοναδικό Έλληνα crooner στα βήματα των μεγάλων ξένων καλλιτεχνών του εξωτερικού.

Βάλτε στην καθημερινότητα το χρώμα και το άρωμα μιας άλλης εποχής κι ελάτε να χαρούμε, το Σάββατο 13 Μαΐου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας