Αρχική Μουσικά Νέα Hip Hop music Ο Donald Trump υποδέχθηκε τον Kanye West στο Λευκό Οίκο

Ο Donald Trump υποδέχθηκε τον Kanye West στο Λευκό Οίκο

-

Δες και αυτά

Επίσημη επίσκεψη στο Λευκό Οίκο πραγματοποίησε ο Kanye West.

Ο Kanye West έγινε δεκτός από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump, στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου και συζήτησαν για όλα τα τρέχοντα θέματα, όπως η μεταρρύθμιση του σωφρονιστικού συστήματος και η αστική αναζωογόνηση.

Ο ράπερ, επιχειρηματίας και σύζυγος της Kim Kardashian έχει αποκαλύψει την υποστήριξή του στον Trump εδώ και πολύ καιρό, κατά τη διάρκεια συναυλίας του το 2016.

Μετά την είσοδο των δημοσιογράφων στο Οβάλ Γραφείο, ο Kanye West και ο Donald Trump απάντησαν σε ερωτήσεις και ο καλλιτέχνης προχώρησε σε ένα δεκάλεπτο μονόλογο για την κατάσταση στον κόσμο και στη στήριξή του στον Αμερικανό πρόεδρο.

«Ας σταματήσουμε να ανησυχούμε για το μέλλον. Το μόνο που έχουμε πραγματικά είναι το σήμερα. Ξανά και ξανά οι αιώνιες επιστροφές, το ταξίδι του ήρωα. Και ο Trump βρίσκεται στο ταξίδι του ήρωα τώρα. Ίσως να μην είχε σκεφτεί ότι θα είχε έναν τρελό… σαν τον Kanye West να τον υποστηρίζει», δήλωσε ο 41χρονος ράπερ.

Kanye West - White House

Ο Kanye West φορούσε ξανά καπέλο με το σύνθημα «Make America Great Again», ενώ καθόταν απέναντι από τον Donald Trump και είπε ότι  ένιωθε ότι του έδινε «δύναμη».

Υπήρχε κάτι όταν φορούσα αυτό το καπέλο που με έκανε να αισθάνομαι σαν «Superman» ανέφερε o West, ο οποίος μίλησε για διάφορα θέματα από τη βία στο Σικάγο έως την ψυχική υγεία του, λέγοντας ότι δεν έχει διπολική διαταραχή, αλλά απλώς του έλειπε ύπνος.

Παίρνοντας το τηλέφωνό του, έδειξε στον πρόεδρο μία εικόνα του αεροσκάφους «iPlane 1», κινούμενο αποκλειστικά με σύστημα κυψελών υδρογόνου και πρότεινε στον πρόεδρο των ΗΠΑ να χρησιμοποιήσει το σχέδιο για το «Air Force One».

Kanye West - Donald Trump - White House

Ο Kanye West στις δηλώσεις του αναφέρθηκε και στον «οικονομικό-εμπορικό πόλεμο» μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας, λέγοντας ότι «αν παράγουμε τα πάντα στην Κίνα, θα έχουμε πρόβλημα στην Αμερική».

Αναφερόμενος στο ζήτημα της κατοχής και χρήσης όπλων, υποστήριξε: «Το πρόβλημα δεν είναι τα νόμιμα όπλα. Τα παράνομα όπλα είναι το πρόβλημα. Έχουμε το δικαίωμα να κουβαλάμε όπλα.»

Ο Donald Trump από την πλευρά του είπε ότι ο Kanye West είναι ένας από τους καλύτερους φίλους του.

Το στιγμιότυπο που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ ήταν όταν ο Kanye West ακούστηκε να λέει: «Αγαπώ αυτόν τον τύπο που κάθεται εδώ». Μετέπειτα σηκώθηκε όρθιος και έδωσε μία μεγάλη αγκαλιά στον Donald Trump, ενώ ο πρόεδρος των ΗΠΑ καθόταν στην πολυθρόνα του στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας