Στη δημοσιότητα δόθηκε η αιτία θανάτου της Dolores O’Riordan.

Η Dolores O’Riordan, η τραγουδίστρια του ιρλανδικού συγκροτήματος The Cranberries, πέθανε από πνιγμό που προκλήθηκε από  δηλητηρίαση από αλκοόλ.

Τα αποτελέσματα της έρευνας έγιναν γνωστά σήμερα στο Λονδίνο και μεταδόθηκαν από τα μέσα ενημέρωσης.

Η 46χρονη τραγουδίστρια βρέθηκε βυθισμένη μέσα στην μπανιέρα του δωματίου της σε ξενοδοχείο του Λονδίνου, έχοντας καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ, όπως κατέθεσαν σε δικαστήριο εμπειρογνώμονες, μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός της Ιρλανδίας «RTE» και ο βρετανικός «Sky».

Ο αδόκητος θάνατός της θεωρείται ατύχημα.

Η Dolores O’Riordan βρισκόταν στο Λονδίνο για μία νέα ηχογράφηση, όταν βρέθηκε νεκρή στις 15 Ιανουαρίου 2018.

Dolores O'Riordan - The Cranberries - Hit Channel

Η Ιρλανδή τραγουδίστρια και μουσικός ήταν επί 13 χρόνια η βασική φωνή και στιχουργός του συγκροτήματος, μέχρι τη διάλυσή του, το 2003. Στη συνέχεια ακολούθησε σόλο καριέρα μέχρι το 2009, που το συγκρότημα επανενώθηκε και έκανε περιοδείες σε όλον τον κόσμο.

Η O’Riordan παντρεύτηκε τον μάνατζερ του συγκροτήματος για τις περιοδείες, Don Burton, σε μία τελετή με ιδιαίτερη δημοσιότητα τον Ιούλιο του 1994.

Ο γάμος τους, όσο και τα βίντεο του γκρουπ, τόνιζαν την τραγουδίστρια ως το σημείο αναφοράς των The Cranberries και η θέση της στο συγκρότημα συνέχισε να ανεβαίνει με το πέρασμα του χρόνου.

Η Dolores O’Riordan θα συμπλήρωνε στις 6 Σεπτεμβρίου το 47ο έτος της ηλικίας της.

 

Αφήστε το σχόλιό σας