Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την παρουσίαση της καινούριας μεγάλης επιτυχίας του Claydee!

Ο Claydee, ένας από τους πιο επιτυχημένους παραγωγούς των τελευταίων χρόνων στην εγχώρια pop και dance σκηνή, ετοιμάζεται να ανεβάσει την ένταση στα ηχεία μας για ακόμη μία φορά.

Ιδιαίτερες συστάσεις δε χρειάζονται για τον Claydee. Είναι ο δημιουργός που «κρύβεται» πίσω από μία σειρά πολυτραγουδισμένων μουσικών κομματιών. Τα «Last Summer» με Nicko«The end» με Reckless«Άγριες διαθέσεις» με Κώστα Μαρτάκη«Ταξίδεψέ με» με Stan«Hey you»«Watching over you» κ.ά. με Dimension-X είναι μερικά από αυτά.

Ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες όμως έχουν έρθει και από τα προσωπικά single του, όπου συμμετέχει και με τη φωνή του, τα πασίγνωστα «Call me» (με Dimension-X), «Tonight» (με Playmen και Τάμτα), «Deep Inside»«Mamacita Buena» και «Sexy Papi».

Στην παρέα των τελευταίων αυτών τραγουδιών που έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ και αποτελούν τις πιο ευκόλως αναγνωρίσιμες μελωδίες έρχεται να προστεθεί το «Do it». Πρόκειται φυσικά για το ολοκαίνουριο single του Claydee Lupa, με τη συμμετοχή της Ruby, που αναμένεται να γίνει το νέο τεράστιο hit της χρονιάς και όχι μόνο.

Το «Do it» καταφέρνει να ξεχωρίσει για το μοναδικό του ήχο ακόμη και από το σχετικό teaser που βγήκε στη δημοσιότητα και μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.

Claydee και Ruby θα… «το κάνουν» και θα προκαλέσουν μαζί με την Down2Earth Records την αύξηση της έντασης τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου.

Το «Do it» κυκλοφόρησε και μπορείτε να το ακούσετε εδώ!

 

Αφήστε το σχόλιό σας