Οι DNCE ένωσαν δυνάμεις με τη Nicki Minaj στο «Kissing Strangers» και τώρα προσθέτουν στην παρέα τους τον Luis Fonsi.

Αναμφίβολα, φέτος είναι η χρονιά όπου πρωταγωνιστεί η λάτιν μουσική. Έως τώρα, έχουμε δει ισπανόφωνα τραγούδια να ανανεώνονται με remixes όπου συμμετέχουν καλλιτέχνες με διεθνή απήχηση, προσθέτοντας αγγλικούς στίχους, όμως οι DNCE έρχονται να κάνουν το αντίθετο.

Το νέο συγκρότημα του Joe Jonas προσθέτει το λάτιν στοιχείο στο καινούριο τραγούδι του και για να το κάνει πραγματικότητα, καλεί το ιδανικότερο άτομο αυτή τη στιγμή: Τον Luis Fonsi που ευθύνεται για τη μεγαλύτερη επιτυχία του 2017, αλλά και των τελευταίων ετών όπως εξελίσσεται, το «Despacito».

Μετά την κυκλοφορία του πρώτου ολοκληρωμένου άλμπουμ τους, που έφερε ως τίτλο την ονομασία τους και κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Νοέμβριο με hits όπως τα «Cake By The Ocean» και «Toothbrush», οι DNCE προχώρησαν παρακάτω με ένα ολοκαίνουριο single.

Στο «Kissing Strangers» η μπάντα συναντά τη super star Nicki Minaj, δημιουργώντας ένα τραγούδι με anthemic ρεφρέν και γεμάτο ενέργεια rap κουπλέ, στοιχεία που επεκτείνουν τον αναγνωρίσιμο ήχο της μπάντας.

Ακολουθώντας την κυριότερη μουσική τάση της εποχής, ο Joe Jonas και το σχήμα του καλούν τον τραγουδιστή που έκανε το Πουέρτο Ρίκο διάσημο χάρη στο «Despacito», τον Luis Fonsi και παρουσιάζουν το λάτιν remix του «Kissing Strangers».

Luis Fonsi, Nicki Minaj και DNCE στο ίδιο τραγούδι. Η πιο εκρηκτική συνεργασία!

Δείτε επίσης:
DNCE και Nicki Minaj στο video clip του «Kissing Strangers»

DNCE ft Nicki Minaj - Kissing Strangers (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας