Η συνεργασία του DJ Snake με τους Selena Gomez, Cardi B και Ozunaο στο «Taki Taki» οπτικοποιήθηκε.

Ο DJ Snake δίνει μία γεύση από το video clip του «Taki Taki».

Ο Γάλλος DJ και μουσικός παραγωγός επιστράτευσε τη Selena Gomez, την Cardi B και τον Ozuna για μία εκρηκτική συνεργασία που προβλέπεται να αφήσει έντονο το αποτύπωμά στα charts όλου του κόσμου.

Μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του «Taki Taki» από τη Universal Music, το οποίο έχει ήδη εκτοξευτεί στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης του Spotify, δίνεται στη δίνονται στη δημοσιότητα τα πρώτα πλάνα από το video clip που θα δώσει μορφή στο τραγούδι.

Το μουσικό βίντεο του «Taki Taki» έχει σκηνοθετήσει ο βραβευμένος Colin Tilley, ο οποίος έχει αναλάβει επίσης να οπτικοποιήσει το «Wild Thoughts» του DJ Khaled και της Rihanna, το «Anaconda» της Nicki Minaj, το «Alright» του Kendrick Lamar, το «Mask Off» του Future και άλλα τραγούδια.

Οι πρώτες εικόνες από το video clip του «Τaki Taki» προμηνύουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, το οποίο θα απογειώσει ακόμα περισσότερο το ακαταμάχητο reggaeton τραγούδι.

Ντυμένοι στα κόκκινα, όπως εξάλλου είχαμε ήδη δει στις επίσημες αλλά και στις παρασκηνιακές φωτογραφίες τους, ο DJ Snake, η Selena Gomez, η Cardi B και ο Ozuna είναι έτοιμοι να δώσουν τον πιο «καυτό» εαυτό τους.

Επιπλέον έχουν την απαραίτητη συνοδεία από χορευτές που θα προσθέσουν το δικό τους τόνο.

Το video clip του «Taki Taki» θα φτάσει στις οθόνες μας την Τρίτη 9 Οκτωβρίου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας