Αρχική Μουσικά Νέα Electronic / Dance Νέο single: DJ Sava feat. Misha Miller - «Wild Fire»

Νέο single: DJ Sava feat. Misha Miller – «Wild Fire»

-

Δες και αυτά

Η Panik Records κυκλοφορεί το νέο single «Wild Fire» του επιτυχημένου DJ και παραγωγού DJ Sava.

Ο DJ Sava έχει στο ενεργητικό του αρκετές επιτυχίες στη χώρα μας. Τα τραγούδια του έχουν ακουστεί πολύ και έχουν ανέβει στις υψηλότερες θέσεις των ραδιοφωνικών charts.

Ο ίδιος ξεκίνησε τη μουσική καριέρα το 1990 σαν παραγωγός και DJ, έχοντας αρχίσει από παιδί να δείχνει ενδιαφέρον για τη μουσική.

Εργάστηκε ως μόνιμος DJ για δέκα χρόνια σε ένα τοπικό club και στη συνέχεια πραγματοποίησε μία μικρή περιοδεία. Η μουσική του δραστηριότητα εντατικοποιήθηκε μεταξύ του 2000 και του  2004, όταν του δόθηκε η ευκαιρία να παίξει μουσική σε ένα από τους μεγαλύτερα clubs της Ρουμανίας.

Το 2008, το τραγούδι του «Sunshine» ανακηρύχθηκε ως το καλύτερο της χρονιάς στη Ρουμανία και έμεινε για σχεδόν ένα μήνα στην κορυφή. Την αμέσως επόμενη χρονιά ο DJ Sava πήρε το βραβείο του καλύτερου DJ.

Στην Ελλάδα τραγούδια όπως τα «I Like (The Trumpet)» και «Aroma» feat. Raluka, «Love In Dubai» feat. Faydee και «I Loved You» feat. Irina Rimes γνώρισαν πολύ μεγάλη επιτυχία.

Τώρα κυκλοφορεί το νέο του single με τίτλο «Wild Fire», στο οποίο συμμετέχει η ταλαντούχα και ανερχόμενη τραγουδίστρια Misha Miller.

Το «Wild Fire» κυκλοφορεί στην Ελλάδα και στην Κύπρο από την Panik Records.

 

Αφήστε το σχόλιό σας