Την επιτυχία του «I’m The One» σκοπεύει να επαναλάβει ο DJ Khaled, σμίγοντας πάλι με τον Justin Bieber, αλλά και με τους Quavo και Chance the Rapper.

Ο DJ Khaled αποκάλυψε στον τηλεοπτικό αέρα ότι θα συνεργαστεί ξανά με τον Justin Bieber.

Την Τρίτη 10 Ιουλίου, ο γνωστός DJ και μουσικός παραγωγός ήταν καλεσμένος στο αμερικανικό late night show «Conan» του Conan O’Brien και μοιράστηκε για πρώτη φορά την είδηση ότι θα συμπράξει πάλι με τον Καναδό pop star μετά το «I’m The One», στις αρχές του 2017.

«Έχω ένα τραγούδι που θα κυκλοφορήσει με τον Justin Bieber και μερικούς ακόμη από τους υπέροχους φίλους μου», είπε ο DJ Khaled. «Θέλω να είναι έκπληξη, αλλά πρόκειται να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα anthems», υπογράμμισε και ανέφερε επίσης ότι το τραγούδι θα συνοδευθεί και από το αντίστοιχο video clip.

«Ο γιος μου (σ.σ. Asahd, ηλικίας 21 μηνών) είναι ο εκτελεστικός παραγωγός και μπορώ να σας πω το εξής: Υπάρχει επίσης και ένα βίντεο που έρχεται μαζί.»

Το ενδέκατο άλμπουμ του DJ Khaled θα φέρει τον τίτλο «Father of Asahd» και αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2018.

Το πρώτο και μοναδικό άκουσμα του δίσκου που έχουμε γνωρίσει ως τώρα είναι η συνύπαρξη με την Beyoncé, τον JAY-Z και τον Future στο «Top Off».

Η τελευταία μουσική συνάντηση του 42χρονου DJ και παραγωγού παλαιστινιακής καταγωγής με τον Justin Bieber ήταν το «I’m The One», στο οποίο συμμετείχαν επίσης οι ράπερ Quavo, Chance the Rapper, και Lil Wayne.

Το πέντε φορές πλατινένιο «I’m The One» κατέκτησε την κορυφή σε Ηνωμένες Πολιτείες, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδά, Αυστραλία και άλλες χώρες, ενώ έχει σημειώσει πωλήσεις άνω των 7,5 εκατομμυρίων παγκοσμίως.

Στα τέλη Ιουνίου, ο DJ Khaled είχε δημοσιεύσει στο διαδίκτυο ορισμένες φωτογραφίες με τους ίδιους συντελεστές του «I’m The One», τους Bieber, Quavo και Chance the Rapper (πλην του Lil Wayne), από τα παρασκήνια για τα γυρίσματα ενός video clip.

 

Αφήστε το σχόλιό σας