Αντίστροφη μέτρηση για το νέο τραγούδι «No Brainer» του DJ Khaled, όπου ξεχωρίζει η παρουσία του Justin Bieber.

Η πολυαναμενόμενη συνεργασία του DJ Khaled με τον Justin Bieber και με τη συμμετοχή επίσης του Chance the Rapper και του Quavo κυκλοφορεί επίσημα και έχει τον τίτλο «No Brainer».

Ο 42χρονος DJ και μουσικός παραγωγός επιθυμεί να επαναλάβει την επιτυχία που γνώρισε η προηγούμενη συνάντησή του με τον Καναδό pop star, στο «I’m The One».

Το τραγούδι κατέκτησε την πρώτη θέση στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο «Hot 100», ενώ το video clip του έχει σπάσει το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου προβολών στο YouTube.

Το επόμενο στοίχημα του DJ Khaled έχει τον τίτλο «No Brainer» και πρόκειται για το δεύτερο τραγούδι που προμηνύει το ενδέκατο άλμπουμ του, «Father Of Asahd», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μελλοντικά από την Epic Records / Sony Music.

Έχοντας πάρει ήδη μία γεύση από το «Father Of Asahd» με τη λαμπερή συνύπαρξη του DJ Khaled με την Beyoncé, τον JAY-Z και τον Future στο «Top Off», η συνέχεια δίνεται τώρα με άλλη μία εκρηκτική σύμπραξη.

Ο DJ Khaled συναντά τον Justin Bieber, τον Chance the Rapper και τον Quavo των Migos στο «No Brainer», ο τίτλος του οποίου αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά την Τρίτη 24 Ιουλίου μέσα από μία σειρά δημοσιεύσεων στο Instagram του Αμερικανού παραγωγού.

Το «No Brainer» κυκλοφορεί επίσημα την Παρασκευή 27 Ιουλίου μαζί με το επίσημο video clip του, που γυρίστηκε τον Ιούνιο.

 

Αφήστε το σχόλιό σας