Το νέο τραγούδι του DJ Khaled, “Im The One” θα έχει τη συμμετοχή του Justin Bieber, Lil Wayne, Quavo και Chance The Rapper.

Ναι δεν είναι ψέμα. Φαίνεται πως ο Justin Bieber συνεργάζεται με τον DJ Khaled στο νέο τραγούδι “Im The One”. Στο τραγούδι όμως δεν θα συμμετέχει μόνο ο Justin Bieber. Μαζί του θα υπάρχουν και οι rapper Lil Wayne, Quavo και Chance The Rapper.

Αυτό είναι το εξώφυλλο του νέου single:

Για να επιβεβαιώσει την συνεργασία ήρθε ο ίδιος ο DJ Khaled από το προφίλ του στο Instagram ανεβάζοντας μερικές φωτογραφίες με καλλιτέχνες που θα συμπεριληφθούν στο επόμενο άλμπουμ του.

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Για τον DJ και παραγωγό, DJ Khaled, αυτό θα είναι το δέκατο στούντιο άλμπουμ του και υπόσχεται ήδη μεγάλη συνεργασίες, πως συνέβη και στην τελευταία του δουλειά, η οποία είχε τεράστια featuring όπως με τους Big Sean, Jay Z, Drake, Nas, Kendrick Lamar, Betty Wright, Nicki Minaj, Chris Brown, August Alsina, Jeezy, YG, Yo Gotti, Gucci Mane, 2 Chainz, Busta Rhymes, Kent Jones, Travis Scott, Lil Wayne, Meghan Trainor και Wiz Khalifa.

Πρόσφατα ο DJ Khaled κυκλοφόρησε το “Shining” σε συνεργασία με Jay Z και Beyoncé. Αν το έχασες μπορείς να το ακούσεις εδώ!

Αφήστε το σχόλιό σας