Σε ένα νέο τομέα δραστηριοποιείται πλέον ο DJ Khaled.

Ο DJ Khaled ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας σειράς επίπλων «We the Best Home», σε συνεργασία με την «Goldition».

Η συλλογή περιλαμβάνει ένα κόκκινο βελούδινο θρόνο, χρυσούς καναπέδες και ακόμη και χρυσά αγάλματα λιονταριών που μπορούν να τοποθετηθούν γύρω από τον προαναφερθέντα θρόνο.

Η σειρά «We the Best Home» κυκλοφόρησε στις 30 Αυγούστου στο κατάστημα επίπλων «El Dorado» στο Μαϊάμι και θα ακολουθήσει ολόκληρη η αμερικανική επικράτεια.

«Το σπίτι μου είναι το κάστρο μου και είναι ένα ιερό μέρος», δηλώνει ο DJ Khaled. «Θέλησα να δημιουργήσω κάτι που υπογράμμιζε πόσο σημαντικά είναι τα σπίτια μας στις ζωές μας. Είναι (το μέρος) όπου περνάμε χρόνο με την οικογένεια, όπου κάνουμε αναμνήσεις, όπου μεγαλώνουμε τα παιδιά μας», λέει.

«Αυτή η σειρά είναι μία επέκταση του εαυτού μου. Συμμετέχω σε κάθε πτυχή της διαδικασίας στο σχεδιασμό, επιλέγοντας χρώματα, υφάσματα, στιλ. Έτσι, δίνω στους θαυμαστές μου ένα κομμάτι του Khaled σε κάθε αντικείμενο.»

Ο DJ Khaled, δημιουργός πολλών επιτυχιών της hip-hop, πρόσφατα «στρατολόγησε» τους Justin Bieber Chance the Rapper και Quavo για το «No Brainer», το οποίο προμηνύει το επερχόμενο άλμπουμ του, «Father of Asahd».

Ο τίτλος της δισκογραφικής δουλειάς φέρει το όνομα του γιου του DJ Khaled, του Asahd, που απέκτησε με τη σύζυγό του Nicole Tuck τον Οκτώβριο του 2016.

Αυτό το διάστημα, ο DJ Khaled ανοίγει την κοινή περιοδεία «On The Run II Tour» της Beyoncé και του JAY-Z, με τους συνεργάστηκε πριν λίγο καιρό στο «Top Off».

Φωτογραφίες

 

Αφήστε το σχόλιό σας