Το «I Believe» είναι ένα ενθαρρυντικό τραγούδι, γεμάτο δύναμη και αισιοδοξία, που μοιράζονται ο DJ Khaled και η Demi Lovato στο soundtrack της ταινίας «A Wrinkle in Time».

Η Demi Lovato και ο DJ Khaled επισφραγίζουν τη συνεργασία τους επί σκηνής με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι που φέρει τον τίτλο «I Believe».

Η αστέρας της pop συμπράττει με το έμβλημα της hip – hop σε μία σειρά είκοσι συναυλιών στη Βόρεια Αμερική, οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 26 Φεβρουαρίου από το Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια και θα καταλήξουν στην Τάμπα της Φλόριντα στις 31 Μαρτίου.

Οι δύο καλλιτέχνες θα μεταφέρουν τη συνύπαρξή τους και σε δισκογραφικό επίπεδο, καθότι θα συμμετάσχουν στο soundtrack της νέας κινηματογραφικής ταινίας «A Wrinkle in Time» της Disney, που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας της Madeleine L’Engle από το 1962.

Το τραγούδι που μοιράζονται ο DJ Khaled και η Demi Lovato τιτλοφορείται «I Believe» και το συνυπογράφουν μαζί με τις Denisia «Blu June» Andrews και Brittany «Chi» Coney. Την παραγωγή φρόντισε ο DJ Khaled.

Η βραβευμένη με Emmy και υποψήφια για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα σκηνοθέτρια Ava DuVenay έχει την τιμή να είναι η πρώτη μαύρη γυναίκα που σκηνοθετεί ένα φιλμ ζωντανής δράσης με προϋπολογισμό μεγέθους άνω των εκατό εκατομμυρίων δολαρίων.

Μιλώντας για τους καλλιτέχνες, η οραματίστρια Ava DuVenay σχολιάζει:

«Κάθε τραγούδι στο soundtrack του “A Wrinkle in Time” δημιουργήθηκε με μεγάλη φροντίδα σε στενή συνεργασία με τους καλλιτέχνες. {…} Μου άρεσε αληθινά που δούλεψα με τον DJ Khaled, ο οποίος ασχολήθηκε με αυτό το εγχείρημα με ανοιχτές αγκάλες και ανοιχτή καρδιά, μαζί με την εξαιρετική Demi Lovato.»

Το soundtrack πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 9 Μαρτίου, την ίδια ακριβώς ημέρα που κάνει πρεμιέρα η ταινία στις κινηματογραφικές αίθουσες. Συνδράμουν επίσης με νέα τραγούδια η Sia, η Kehlani, οι Chole x Halle, αλλά και η Sade στη μεγάλη δισκογραφική επανεμφάνιση μετά από οχτώ χρόνια.

Το σενάριο του «A Wrinkle In Time» υπογράφει η βραβευμένη με Όσκαρ Jennifer Lee (Frozen, Zootopia) και πρωταγωνιστούν ανάμεσα σε άλλους η Oprah Winfrey, η Reese Witherspoon και ο Zach Galifianakis.

Luis Fonsi και Demi Lovato
στην αγγλόφωνη έκδοση του «Échame La Culpa»

Luis Fonsi - Demi Lovato - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας