Για το νέο τους βίντεο Kasabian επιστρέφουν στο τρελοκομείο West Ryder, το ίδιο που ενέπνευσε το αριστούργημα τους του 2009. Δείτε το!

Οι Kasabian κυκλοφόρησαν το νέο τους βίντεο που συνοδεύει το τελευταίο τους single, You’re In Love With A Psycho, πρώτο από το έκτο άλμπουμ του συγκροτήματος από το Leicester, με τίτλο For Crying Out Loud!, που αναμένεται στις 28 Απρίλη.

Το κλιπ είναι ένα καλειδοσκόπιο παραπομπών, με τους τέσσερις Kasabian να αναλαμβάνουν το ρόλο των έγκλεισθων ασθενών στο τρελοκομείο του West Ryder, το ίδιο που ο Serge Pizzorno και η παρέα του εμπνεύστηκαν για να συνθέσουν αυτό που ίσως είναι το πιο επιτυχημένο άλμπουμ τους, το West Ryder Pauper Lunatic Asylum, τρίτος τους δίσκος που κυκλοφόρησε το 2009.

Η παραπομπή στα παλία δεν περιορίζεται μόνο στον χώρο, δεδομένου ότι στο βίντεο βλέπουμε την ευπρόσδεκτη επιστροφή του Noel Fielding, δημοφιλής κωμικός στη Βρετανία, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει για τους Kasabian στο video, Vlad the Impaler, μια από τις επιτυχίες που γράφτηκε από το συγκρότημα και βρίσκουμε και αυτή στο West Ryder Pauper Lunatic Asylum.

Μεταξύ των guest που υπάρχουν στο καστ, το κλιπ περιλαμβάνει, επίσης, τον Stephen Graham, που έγινε γνωστός από ταινίες όπως τα, Boardwalk Empire, The Snatch, ή το ρόλο του βίαιου σκίνχεντς στη σειρά This Is England.

Δείτε το:

Θυμίζουμε πως την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017 οι Kasabian θα τραγουδήσουν στο «Ejekt Festival» που θα λάβει χώρα ως είθισται στην Πλατεία Νερού στο Παλαιό Φάληρο. Περισσότερα εδώ.

Αφήστε το σχόλιό σας