Ο Luke επιστρέφει και θα έχετε πολλές ερωτήσεις.

Το νέο, τελικό, τρέιλερ για το Star Wars: The Last Jedi έκανε πρεμιέρα και προκαλεί πολύ ενθουσιασμό, πριν από την πρεμιέρα στις αίθουσες στις 14 Δεκεμβρίου, αλλά και πολλά ερωτήματα.

Συμβαίνουν πάρα μα πάρα πολλά επί της οθόνης και ακόμη τόσα αποκαλύπτονται στο trailer, που διαρκεί 2.30 περίπου λεπτά, για τα όσα θα δούμε στο The Last Jedi υπό τη σκηνοθεσία του Rian Johnson. Μάλιστα ο σκηνοθέτης συμβουλεύει τους fans που δεν θέλουν να έχουν ούτε ένα spoiler πριν πατήσουν το πόδι τους μέσα στον κινηματογράφο να το αποφύγουν.

Αλλά ποιος μπορεί να αντισταθεί; Εμείς το είδαμε και έχουμε πολλά ερωτήματα. Ο Kylo Ren να ανατινάξει το πλοίο της Leia Organa; Η Rey και ο Ren κάνουν κάποιο είδος συμμαχίας; Πού είναι οι χαρακτήρες που παίζουν οι Laura Dern και Benicio Del Toro; Και άλλα πολλά…

Το τρέιλερ υπόσχεται να είναι το τελευταίο μέχρι το Οι τελευταίοι Jedi να βγουν στους κινηματογράφους το Δεκέμβριο, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε αρκετό χρόνο για να παρακολουθήσετε ξανά και ξανά και να το αναλύσετε με την ησυχία σας τους επόμενους δύο μήνες.

Αφήστε το σχόλιό σας