Ένα νέο τρέιλερ κυκλοφορήσει για Furious 7 – την έβδομη ταινία της επιτυχημένης σειράς Fast & Furious.

Ένα μονόλεπτο promo clip έπαιξε κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του ετήσιου Super Bowl από το NBC χθες το βράδυ (1 Φεβρουάριου), παραδοσιακά η μεγαλύτερη  σε τηλεθέαση εκπομπή της χρονιάς στην αμερικανική τηλεόραση, όπου τα διαφημιστικά μηνύματα των 30 δευτερολέπτων πωλήθηκαν κατά μέσο όρο (δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας) 4.500.000 δολάρια το καθένα.

Το Furious 7 είναι και η τελευταία κινηματογραφική εμφάνιση του Paul Walker, ο οποίος πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στα μέσα των γυρισμάτων. Τα γυρίσματα στη συνέχεια καθυστέρησαν για να ξαναγραφεί μέρος του σεναρίου και τα αδέρφια του ηθοποιού Caleb και Cody Walker να χρησιμοποιηθούν ως stand-ins για να ολοκληρώσουν τις τελικές σκηνές του.

Αυτές ήταν οι σούπερ διαφημίσεις του Super Bowl (video)

Στο Furious 7 Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster και Ludacris όλοι επιστρέφουν , ενώ ο Jason Statham  είναι ο κακός της ιστορίας, όπως είδαμε και στο τέλος του Fast & Furious 6.. Επίσης η Iggy Azalea έχει γυρίσει ένα cameo για το Furious 7 και η ράπερ πρόσφατα παραδέχθηκε ότι η εμπειρία της έδωσε ξανά μια νέα εκτίμηση για τους ηθοποιούς.

Ο σκηνοθέτης του νέου Fast & Furious είναι ο σκηνοθέτης του Saw, James Wan , ενώ το σενάριο είναι του Chris Morgan. Το Furious 7 αναμένεται στις 3 Απριλίου του τρέχοντος έτους (2015).

Αφήστε το σχόλιό σας