Σταχτοπούτα

Η σχέση της ηρωίδας του παραμυθιού Σταχτοπούτας με το ρολόι γνωστή. Όπως φυσικά και η αντίστροφη μέτρηση εκεί κατά τις 12 το βράδυ κάθε παραμονή Πρωτοχρονιάς. Δύο στοιχεία που παντρεύτηκαν σε μια πολύ έξυπνη καμπάνια για μια νέα ταινία.

Η ιστορία της Σταχτοπούτας λίγο πολύ γνωστή. Όμορφη, έξυπνη και ταπεινή κοπέλα, εγκλωβισμένη σε ένα σπίτι με τρεις γυναίκες (αυτό ίσως αρκεί για να περιγράψει το δράμα της) βρίσκει την χαμένη της νονά – νεράιδα που της προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να φορέσει απαστράπτον νυφικό και να βρεθεί στον βασιλικό χορό. Όλα καλά ως εδώ, με την υποσημείωση πως όλο το όνειρο, όπως και όλα τα όμορφα που κρατούν λίγο, θα τελείωναν μόλις το ρολόι χτυπούσε 12 τα μεσάνυχτα.

Η μετρ στην ενσάρκωση παραμυθιών για την μεγάλη οθόνη Disney, αποφάσισε να καταπιαστεί και πάλι με το θέμα της αγαπημένης κοπέλας με τα γυάλινα γοβάκια (το είχε κάνει με τεράστια επιτυχία το 1950 σε ταινία κινουμένων σχεδίων) και φυσικά το προμόσιον της ξεκίνησε εδώ και καιρό. Οι υπεύθυνοι της ταινίας σκέφτηκαν λοιπόν πως η παραμονή Πρωτοχρονιάς με τον παλιό χρόνο και η Cinderella έχουν κάτι κοινό.

Τελειώνουν τα μεσάνυχτα!! Δημοσίευσαν στα social media λοιπόν ένα βίντεο με ακυκλοφόρητες σκηνές από την επικείμενη ταινία, το οποίο και βγήκε στον αέρα του διαδικτύου ακριβώς στις 12 το βράδυ (υποθέτουμε ώρα Αμερικής).

Αφήστε το σχόλιό σας