Διονύσης Σχοινάς και Φοίβος κυκλοφορούν «Το Πάρτι Μας»

-

«Άκου λοιπόν τι θα κάνουμε»… Ο Διονύσης Σχοινάς και ο Φοίβος κυκλοφορούν «Το Πάρτι Μας» και είστε όλοι προσκεκλημένοι.

Ο Διονύσης Σχοινάς και ο Φοίβος επιστρέφουν δριμύτεροι και δηλώνουν έτοιμοι να κάνουν αίσθηση με μία από τις πιο χορευτικές επιτυχίες της χρονιάς.

Ο Φοίβος είναι ο επιτυχημένος δημιουργός που έχει αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι του στην ελληνική δισκογραφία τα τελευταία 25 χρόνια, με τραγούδια που παραμένουν δημοφιλή μέχρι σήμερα.

Το ίδιο έπραξε με τον Διονύση Σχοινά και απογείωσε την καριέρα του με αξέχαστες επιτυχίες όπως τα «Συγκοινωνούντα Δοχεία», «Μου Ταιριάζεις» και «Τι Τρελά Μου Ζητάς».

Με δεδομένο το αποτελέσμα της χημείας τους, το ασυναγώνιστο δίδυμο επανασυνδέθηκε το 2014 για να προσθέσει στο κοινό ενεργητικό του ένα καινούργιο και ασταμάτητο σερί μεγάλων επιτυχιών.

Τα τραγούδια «Ομορφαίνεις Τη Ζωή Μου» «Το Καλοκαίρι», «15 Έτη Φωτός», «Απομίμηση Αγάπης», «4 Εποχές», «Αναλώσιμο Προϊόν» και το «Εδώ Στη Δουλειά» έφτασαν στις υψηλότερες θέσεις των ραδιοφωνικών charts και ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Χωρίς να σταματούν να πειραματίζονται και να εξελίσσουν τον ήχο τους, ο Διονύσης Σχοινάς και ο Φοίβος μας προσκαλούν σε ένα ξέφρενο πάρτι, όπου «κομμάτια απόψε θα γίνουμε» και θα διασκεδάσουμε «όπως τα χρόνια τα εφηβικά»

«Το Πάρτι Μας» είναι ένα τραγούδι γεμάτο ενέργεια και ζωντάνια που έχει βρει «τη λύση στο πρόβλημα». Ο Φοίβος υπογράφει τη μουσική, τους στίχους και την παραγωγή, για την οποία έχει επιλέξει ρετρό στοιχεία.

Το video clip για «Το Πάρτι Μας» γυρίστηκε υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Γιάννη Μιχελόπουλου στο χώρο του «Akanthus Stage», στον οποίο εμφανίζεται τη φετινή σεζόν ο Διονύσης Σχοινάς δίνοντας το δικό του παλμό στη νυχτερινή Αθήνα.

«Το Πάρτι Μας» κυκλοφορεί από τη Spicy.

 

Αφήστε το σχόλιό σας