Σε μία ημέρα αφιερωμένη στην πορεία του παρευρέθηκε ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην ενότητα συζητήσεων «Ο Τρίτος Άνθρωπος», το βράδυ της Τρίτης 24 Ιανουαρίου, με οικοδεσπότες το γνωστό δημοσιογράφο Μάκη Προβατά και το συγγραφέα των επιτυχιών Χρήστο Χωμενίδη.

Ο διακεκριμένος τραγουδοποιός, σε μία κουβέντα εφ’ όλης της ύλης, μίλησε για όλη την καλλιτεχνική του πορεία, για όλα εκείνα που μας έκαναν να τον γνωρίσουμε και να τον αγαπήσουμε.

Η στιγμή που εμπνεύστηκε τον πρώτο του δίσκο «Φορτηγό», το πρώτο τραγούδι που έγραψε και ηχογράφησε, η μεγάλη συναυλία στο ΟΑΚΑ του ’83, οι δύσκολες στιγμές στην καριέρα του, ήταν μόνο μερικά από αυτά που μοιράστηκε με τον κόσμο ο αγαπημένος σε όλους «Νιόνιος».

Ξεχωριστή στιγμή στη βραδιά ήταν η αναφορά στην επιστροφή του στη δισκογραφία με τον live δίσκο «Σήκω Ψυχή Μου Δώσε Ρεύμα».

Ο γνωστός συνθέτης μίλησε για τη θαυμάσια συνεργασία του με την Ελένη Βιτάλη, χαρακτηρίζοντάς την εκπληκτική ερμηνεύτρια, στην οποία οφείλει την επιτυχία αυτού του άλμπουμ.

Επίσης εξέφρασε τη μεγάλη του συγκίνηση που βρέθηκε πέρυσι στη σκηνή του «Κύτταρο» και πόσο χαρούμενος αισθάνθηκε από την τεράστια ανταπόκριση του κοινού.

Η παράσταση σταθμός «Σήκω Ψυχή Μου Δώσε Ρεύμα» κυκλοφορεί σε διπλό CD και σε deluxe έκδοση 2CD & 2DVD από τη Feelgood Records.

Φωτογραφίες

Διαβάστε ακόμα: Διονύσης Σαββόπουλος και Ελένη Βιτάλη
κυκλοφορούν τη ζωντανή ηχογράφηση των παραστάσεών τους

Διονύσης Σαββόπουλος - Ελένη Βιτάλη - Σήκω Ψυχή Μου Δώσε Ρεύμα (CD cover) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας