Οι Dinamiss παρουσιάζουν την «Caramela» τους.

Το δίδυμο φωτιά των Dinamiss «χτυπά» με το νέο του single και φέρνει στο καλοκαίρι μας μία αίσθηση από γλυκιά «Caramela».

Οι Dinamiss είναι δύο αδελφές.

Η Μαρία και η Ελένη Ντίνα (Dina-miss) κατάγονται από μουσική οικογένεια καθώς η μητέρα τους είναι τραγουδίστρια όπερας και ο πατέρας είναι πιανίστας τζαζ και κλασικού ρεπερτορίου. Σε ηλικία των πέντε ετών γνώριζαν ήδη δύο μουσικά όργανα, πιάνο και βιολί. Συνέχισαν τις μουσικές σπουδές τους παίρνοντας πτυχίο Ειδικού Αρμονίας και Δίπλωμα πιάνου.

Το 2010, δήλωσαν συμμετοχή στο «X Factor» κρυφά από το οικογενειακό τους περιβάλλον και μπήκαν στις live εμφανίσεις του talent show. Ύστερα έλαβαν μέρος στο μιούζικαλ «Fame» που ανέβηκε στο ίδρυμα «Ελληνικός Κόσμος», όπου έδειξαν τις φωνητικές, χορευτικές και υποκριτικές τους ικανότητες.

Την ίδια χρονιά έκαναν το πρώτο τους δισκογραφικό βήμα με το «Μες Στο Φιλί Μου», στο οποίο συνεργάστηκαν με τον Νίκο Βουρλιώτη των Goin’ Through, ενώ αργότερα το «Shake Shake» ήταν σε μουσική του Claydee Lupa.

Το «Caramela» είναι ένα κομμάτι άκρως καλοκαιρινό, όπου οι ίδιες οι Dinamiss υπογράφουν τους στίχους και τη μουσική σύνθεση. Τη σκηνοθετική επιμέλεια του video clip έχει αναλάβει ο Mike Marzz και το αποτέλεσμα είναι γλυκό σαν «Caramela».

Κυκλοφορεί από την Icon Music.

 

Αφήστε το σχόλιό σας