Τα λάθη του παρελθόντος ξορκίζει ο Δήμος Αναστασιάδης με την καινούρια κυκλοφορία του με τίτλο «Σ’ Έχω Χάσει».

Ο Δήμος Αναστασιάδης συστήνει το νέο τραγούδι του.

Η δισκογραφική επάνοδος του ταλαντούχου τραγουδιστή και τραγουδοποιού που έχει αφήσει το προσωπικό του ιδιαίτερο στίγμα στο μουσικό τοπίο συνεχίζεται.

Με σταθερά και επιλεκτικά βήματα, ο Δήμος Αναστασιάδης έχει «χτίσει» το μουσικό μονοπάτι του με αγαπημένες επιτυχίες όπως είναι τα τραγούδια «Εσύ», «Αντίθετη Τροχιά», «Αν Μ’ Αγαπάς», «Τάσεις Καταστροφής», «Μείνε Δίπλα Μου» που ερμήνευσε ο ίδιος, αλλά και με τραγούδια όπως «Το Τσιγγανάκι» και το «Μείνε Εδώ Μαζί Μου» που έγραψε συνθετικά για να τα χαρίσει σε συναδέλφους του.

Κινούμενος πάντοτε επάνω στη διαχωριστική γραμμή μεταξύ pop και rock, δημιουργώντας αυτό το ιδιοσυγκρασιακό κράμα που τον χαρακτηρίζει, ο Δήμος Αναστασιάδης κατορθώνει πάντα να ικανοποιεί μέχρι και τον πιο απαιτητικό ακροατή.

Στις αρχές του έτους, ο πολυσύνθετος Δήμος Αναστασιάδης επανήλθε μάχιμα συνθλίβοντας τα δεσμά της αιχμαλωσίας προκειμένου να ρίξει φως στο άπλετο σκοτάδι του φόβου με ένα απελευθερωτικό – τραγούδι ευχή. Το «Θα Πετάξω» διέθετε τους στίχους της Λίνας Δημοπούλου, σε μουσική του ίδιου Δήμου Αναστασιάδη.

Η δεύτερη διαδοχικά νέα κυκλοφορία του Δήμου Αναστασιάδη είναι ένα τραγούδι – ξόρκι στα λάθη του παρελθόντος. Μία ειλικρινή μετάνοια με τίτλο «Σ’ Έχω Χάσει», για ακόμα μία φορά με σύνθεση που υπογράφει αυτοπροσώπως ο Δήμος Αναστασιάδης και στιχουργικό αποτύπωμα από τη Λίνα Δημοπούλου, ακολουθώντας τα γοητευτικά pop – rock ίχνη του καλλιτέχνη.

Κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

«Γιατί ξέρω καλά από λάθη πολλά, σ’ έχω χάσει
Μια συγγνώμη και δυο κι εκατό να σου πω, τι θα αλλάξει
Όσο κι αν σ’ αγαπώ, δε θα ‘ρθω να σε βρω, αν δε σκοτώσω
Τον κακό μου εαυτό που σε πλήγωσε τόσο»

 

Αφήστε το σχόλιό σας