Μία νέα σελίδα στην καριέρα του γράφει ο Δήμος Αναστασιάδης.

Ο Δήμος Αναστασιάδης συστήνει ένα ξεχωριστό τραγούδι που θα μας κρατά συντροφιά «Μέχρι Να Ξημερώσει».

Κινούμενος πάντοτε με άψογη ισορροπία και μαεστρία επάνω στη διαχωριστική γραμμή μεταξύ pop και rock, δημιουργώντας αυτό το ιδιοσυγκρασιακό κράμα που τον χαρακτηρίζει, ο πολυσύνθετος τραγουδιστής – τραγουδοποιός κατορθώνει πάντα να ικανοποιεί μέχρι και τον πιο απαιτητικό ακροατή.

Μετά από πολλές επιτυχίες, ο Δήμος Αναστασιάδης ανοίγει ένα καινούριο κεφάλαιο στην επαγγελματική σταδιοδρομία του και εντάσσεται στο δυναμικό της Panik Enternaitment Group. Σε μία ώριμη καλλιτεχνική περίοδο, υπόσχεται να χαρίσει τα καλύτερα και πιο τολμηρά τραγούδια του.

«Μέχρι Να Ξημερώσει» τιτλοφορείται η νέα κυκλοφορία του Δήμου Αναστασιάδη, σε μουσική που υπογράφει ιδιοχείρως και σε στίχους της καταξιωμένης Λίνας Δημοπούλου, επεκτείνοντας μία μοναδική συνύπαρξη που ξεκίνησε στις αρχές του έτους.

Το video clip του τραγουδιού έχει σκηνοθετήσει ο Γιάννης Μιχελόπουλος και ακολουθεί το Δήμο Αναστασιάδη σε μία μοναχική νύχτα στην Αθήνα, όπου αναζητά στο ποτό τη λύτρωση από τον πόνο «Μέχρι Να Ξημερώσει».

Ταυτόχρονα με τις εμφανίσεις του στο πλευρό του Γιώργου Μαζωνάκη, της Πάολα και του Στέλιου Ρόκκου στο «Έναστρον», ο Δήμος Αναστασιάδης ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στο διάσημο μιούζικαλ «Grease» που θα ανέβει σύντομα στη θεατρική σκηνή του «PassPort Κεραμεικός» με ένα λαμπερό καστ.

Κυκλοφορεί από την Panik Records.

Δήμος Αναστασιάδης - «Μέχρι Να Ξημερώσει» (Στίχοι - Stixoi - Lyrics)

Φωτιά να ‘βρεχε τούτη η νυχτιά
Τα ρέστα μας να κάψει
Αυτά που ακόμα η καρδιά κρατά
Και θέλει να τα κλάψει

Μέχρι να ξημερώσει
Ο πόνος να ‘χει λιώσει
Μέσα μου απ’ τ’ αναφιλητά
Μέχρι να ξημερώσει
Να έχω ξεχρεώσει
Λόγια σου κι αγγίγματα πλαστά
Μέχρι να ξημερώσει
Ας μ’ έχουν νιώσει όσοι
Πνίγουνε δάκρυα κι ουρλιαχτά

Βαθειά στο στήθος μου δέκα σπαθιά
Χαράζουν μονοπάτι
Γλιστρά στις όχθες του και προχωρά
Και χάνεται η αγάπη

Διαβάστε ακόμα:
Ο Δήμος Αναστασιάδης στην Panik Records

Γιώργος Αρσενάκος - Δήμος Αναστασιάδης - Panik Records - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας