Το καλοκαίρι υποδέχεται επισήμως ο Δημήτρης Σαμόλης με ένα live στον Πειραιά και το «Troubar».

Ο τραγουδοποιός και ηθοποιός Δημήτρης Σαμόλης, την Πέμπτη 1 Ιουνίου, θα ανέβει μαζί με τη μπάντα του στη σκηνή του «Troubar» στον Πειραιά και θα παρουσιάσει τραγούδια από το ελληνικό άλμπουμ του, που μόλις κυκλοφόρησε, με τίτλο «Ένα Σύμπαν Στα Μέτρα Σου».

Παράλληλα, θα ακουστούν κομμάτια από το ντεμπούτο του αγγλόφωνο άλμπουμ «Popetry». Δε θα λείψουν οι διασκευές από αγαπημένα ξένα τραγούδια, αλλά και ελληνικά. Ίσως φέρει και το «Ατάρι» του μαζί. Θα δείξει.

Στις κιθάρες θα βρίσκεται ο Δημήτρης Σιάμπος, στα τύμπανα ο Δημήτρης Μποσινάκος, στο μπάσο ο Νίκος Βλάχος και στα πλήκτρα ο Αντώνης Παλαμάρης

Ο Δημήτρης Σαμόλης γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, τελειώνοντας παράλληλα και τη Νομική Σχολή Αθηνών.

Εργάστηκε για μερικούς μήνες ως δικηγόρος, μέχρι που συνειδητοποίησε ότι »δεύτερη ζωή δεν έχει», και αποφάσισε να φύγει από τις δικαστικές αίθουσες και να μετακομίσει στις θεατρικές και μουσικές σκηνές. Μεταξύ άλλων, έχει παίξει σε παραστάσεις στο Εθνικό Θέατρο και το Φεστιβάλ Επιδαύρου.

Αν θέλετε περισσότερα στοιχεία για το βιογραφικό του, θα σας τα πει με ένα τραγούδι από το καινούριο του άλμπουμ:

Δείτε επίσης: O Δημήτρης Σαμόλης φέρνει
«Ένα Σύμπαν Στα Μέτρα Σου» με ένα παραμύθι για μεγάλα παιδιά

Δημήτρης Σαμόλης - Dimitris Samolis - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας