Στην υποβλητική ατμόσφαιρα της Αγγλικανικής Εκκλησίας θα διεισδύσει ο Δημήτρης Σαμόλης, παρουσιάζοντας τα τραγούδια της νέας δουλειάς του.

Ο Δημήτρης Σαμόλης θα γίνει ο πρώτος καλλιτέχνης που θα ανοίξει το νέο κύκλο των «The Church Sessions» του «Pepper 96,6» στην Αγγλικανική Εκκλησία.

Οι «μυσταγωγικές» μουσικές τελετές που διεξάγονται υπό την αιγίδα του γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού των Αθηνών επιστρέφουν με καινούριους πρωταγωνιστές σε ένα ειδικό ακουστικό πρόγραμμα συντεθειμένο από απρόσμενες επιλογές.

Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, ο Δημήτρης Σαμόλης θα διεισδύσει στην υποβλητική ατμόσφαιρα που αποπνέει η Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου παρουσιάζοντας τα τραγούδια του νέου ελληνόφωνου δίσκου του, ο οποίος θα κυκλοφορήσει από τη Minos EMI / Universal.

Εκτός αυτών, ο καλλιτέχνης θα αποτυπώσει το εξαγνισμένο κλίμα του χώρου με πρωτότυπες jazz διασκευές, σε ένα live με ολοκληρωτικά διαφορετική ψυχοσύνθεση από ό,τι έχουμε συνηθίσει.

Το πρόγραμμα θα ηχογραφηθεί και θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένο αποκλειστικά στη συχνότητα του εν λόγω ραδιοφωνικού σταθμού.

Η είσοδος θα γίνει μόνο με προσκλήσεις.

Δημήτρης Σαμόλης & «Atari»
στο πιο super retro video που έχετε δει!

Δημήτρης Σαμόλης - Dimitris Samolis - Atari (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας