Στον απόηχο του καλοκαιριού, ο Δημήτρης Σαμόλης φωτίζει τις πιο γκρίζες ημέρες που ίσως έρθουν.

Ο Δημήτρης Σαμόλης επιστρέφει με το νέο τραγούδι «Οι Γνώμες Και Οι Άνεμοι» και εγκαινιάζει τη δισκογραφική συνεργασία του με τη Feelgood Records.

«Οι Γνώμες Και Οι Άνεμοι» είναι ένα αισιόδοξο τραγούδι που υμνεί τον έρωτα και έρχεται στον απόηχο του καλοκαιριού, με τον πάντα χαρακτηριστικό και ιδιαίτερο ήχο του Δημήτρη Σαμόλη.

Ύστερα από δύο προσωπικά άλμπουμ («POPETRY», 2015 και «Ένα Σύμπαν Στα Μέτρα Σου», 2017) και λίγο πριν την έναρξη των εμφανίσεών του στο «Faust», το «Οι Γνώμες Και Οι Άνεμοι» προαναγγέλλει την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά του Δημήτρη Σαμόλη.

Ο ίδιος γράφει για το τραγούδι, στο οποίο του ανήκουν η μουσική και οι στίχοι:

«Είναι αισιόδοξο και φωτεινό. Κι επειδή τα πιο όμορφα «εσωτερικά» μου καλοκαίρια τα έχω ζήσει το φθινόπωρο, ήθελα να κυκλοφορήσει στον απόηχο του καλοκαιριού, για να φωτίζει τις πιο γκρίζες μέρες που ίσως έρθουν.»

«Το τραγούδι είναι αφιερωμένο στους έρωτες που παρά τα κύματα και τις φουρτούνες, καταφέρνουν και συνεχίζουν να ταξιδεύουν.»

«Οι Γνώμες Και Οι Άνεμοι» κυκλοφορούν από τη Feelgood Reocrds.

Ο Δημήτρης Σαμόλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου καθώς και της Νομικής Σχολής Αθηνών. Έχει παίξει, μεταξύ άλλων, σε παραστάσεις στο Εθνικό Θέατρο και στο Φεστιβάλ Επιδαύρου.

Την προηγούμενη σεζόν συμμετείχε στο λαμπερό θίασο του διάσημου μιούζικαλ «Grease».

 

Αφήστε το σχόλιό σας