«Ένα Σύμπαν Στα Μέτρα Σου» θα φέρει ξανά στο «Faust» ο Δημήτρης Σαμόλης.

Μετά την πρώτη του εμφάνιση πριν λίγες εβδομάδες, ο τραγουδοποιός και ηθοποιός Δημήτρης Σαμόλης θα ανέβει πάλι μαζί με τη μπάντα του στη σκηνή του «Faust», την Τετάρτη 17 Μαΐου.

Εκεί, θα παρουσιάσει τραγούδια από το ελληνικό άλμπουμ του, που μόλις κυκλοφόρησε από τη Minos EMI / Universal, με τίτλο «Ένα Σύμπαν Στα Μέτρα Σου».

Παράλληλα, θα ακουστούν κομμάτια από τον αγγλόφωνo δίσκο του «Popetry». Δε θα λείψουν οι διασκευές από αγαπημένα ξένα τραγούδια, αλλά και ελληνικά. Ίσως φέρει και το «Ατάρι» του μαζί. Θα δείξει…

Ο Δημήτρης Σαμόλης γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, τελειώνοντας παράλληλα και τη Νομική Σχολή Αθηνών.

Εργάστηκε για μερικούς μήνες ως δικηγόρος, μέχρι που συνειδητοποίησε ότι «δεύτερη ζωή δεν έχει», και αποφάσισε να φύγει από τις δικαστικές αίθουσες και να μετακομίσει στις θεατρικές και μουσικές σκηνές. Μεταξύ άλλων, έχει παίξει σε παραστάσεις στο Εθνικό Θέατρο και το Φεστιβάλ Επιδαύρου.

Αν θέλετε περισσότερα στοιχεία για το «Βιογραφικό» του, θα σας τα πει με το ομώνυμο τραγούδι από το καινούριο του άλμπουμ.

Δείτε επίσης: O Δημήτρης Σαμόλης φέρνει
«Ένα Σύμπαν Στα Μέτρα Σου» με ένα παραμύθι για μεγάλα παιδιά

 

Αφήστε το σχόλιό σας