Στο «Faust» επιστρέφει και αυτή τη σεζόν ο Δημήτρης Σαμόλης.

O τραγουδοποιός και ηθοποιός Δημήτρης Σαμόλης θα ανέβει μαζί με την μπάντα του στη σκηνή του «Faust», την Τρίτη 24 Οκτωβρίου και θα παρουσιάσει τραγούδια από το ελληνικό άλμπουμ του, που κυκλοφόρησε πριν μερικούς μήνες από τη Minos EMI με τίτλο «Ένα Σύμπαν Στα Μέτρα Σου».

Παράλληλα, θα ακουστούν κομμάτια από τον αγγλόφωνο δίσκο του «Popetry». Δεν θα λείψουν οι διασκευές από αγαπημένα ξένα τραγούδια, αλλά και ελληνικά. Ίσως φέρει και το «Ατάρι» του μαζί. Θα δείξει…

Ο Δημήτρης Σαμόλης γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, τελειώνοντας παράλληλα και τη Νομική Σχολή Αθηνών.

Εργάστηκε για μερικούς μήνες ως δικηγόρος, μέχρι που συνειδητοποίησε ότι «δεύτερη ζωή δεν έχει» και αποφάσισε να φύγει από τις δικαστικές αίθουσες και να μετακομίσει στις θεατρικές και μουσικές σκηνές. Μεταξύ άλλων έχει παίξει σε παραστάσεις στο Εθνικό Θέατρο και το Φεστιβάλ Επιδαύρου.

Συγχρόνως, ο Δημήτρης Σαμόλης οπτικοποίησε ένα από τραγούδια της νέας δισκογραφικής δουλειάς του, «Φυσιολογικό», υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Γιάννη Δημολίτσα και το video clip πρόκειται να κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα.

Πληροφορίες

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017
Ώρα έναρξης: 22.00

Είσοδος
5€ (εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)
7€ (σε τραπέζι ή πάσο με κράτηση)

Πληροφορίες – Κρατήσεις: FAUST (τηλ.: 2103234095 – email: info@faust.gr)

Δείτε επίσης: O Δημήτρης Σαμόλης φέρνει
«Ένα Σύμπαν Στα Μέτρα Σου» με ένα παραμύθι για μεγάλα παιδιά

Δημήτρης Σαμόλης - Ένα Σύμπαν Στα Μέτρα Σου (CD Album cover) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας