Δημιουργίες σπουδαίων συνθετών και στιχουργών ερμηνεύει ο Δημήτρης Μπάσης στο πολυσυλλεκτικό καινούριο άλμπουμ του.

Ο Δημήτρης Μπάσης κυκλοφορεί το νέο δίσκο του με τραγούδια σπουδαίων δημιουργών και τη σφραγίδα του Ogdoo Music Group.

Ύστερα από πέντε χρόνια δισκογραφικής απουσίας, ο Δημήτρης Μπάσης παρουσιάζει τη νέα του ολοκληρωμένη δισκογραφική εργασία με τίτλο «Τι Τα Θέλεις».

Σε αυτήν ερμηνεύει δημιουργίες σπουδαίων συνθετών και στιχουργών όπως οι: Θάνος Μικρούτσικος, Χρήστος Νικολόπουλος, Μάνος Ελευθερίου, Μίλτος Πασχαλίδης, Ανδρέας Κατσιγιάννης, Αντώνης Ανδρικάκης, Οδυσσέας Ιωάννου, Βασίλης Γιαννόπουλος, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, Πόλυς Κυριάκου, Ανδρέας Κατσιγιάννης και Νίκος Αναγνωστάκης. Οι δύο τελευταίοι υπογράφουν και το ομότιτλο τραγούδι που ήδη έχει ξεχωρίσει και αγαπηθεί από τον κόσμο.

Το «Τι Τα Θέλεις» είναι η ιδανική πρόταση για να γιορτάσει και να υπογραμμίσει με τον καλύτερο τρόπο ο Δημήτρης Μπάσης την εικοσαετή παρουσία του στη δισκογραφία.

Ένας πηγαίος σύγχρονος ερμηνευτής, με τη στόφα των κλασικών βάρδων, που με το ταλέντο και τη συνέπειά του υπηρετεί με αξιώσεις το καλό τραγούδι, παντρεύοντας αρμονικά το χτες και το σήμερα. Έκδηλη στο «Τι Τα Θέλεις» είναι η ανανεωτική διάθεση του ερμηνευτή και των συνοδοιπόρων του, στον ήχο, στο λόγο, στις μελωδίες, στην ενορχήστρωση.

Ένας δίσκος που σίγουρα ήρθε για να μείνει.

Η έκδοση συνοδεύεται από πολυσέλιδο ένθετο με στίχους, σημείωμα του ερμηνευτή, λεπτομέρειες για τους συντελεστές και φωτογραφίες. Η επιμέλεια της παραγωγής είναι του Ηλία Μπενέτου.

Κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group.

Οι τίτλοι των τραγουδιών

1. Πάλι Η Βροχή
2. Μέτρησα Τα Λάθη Μου
3. Χόρεψα Στην Καταιγίδα
4. Τι Τα Θέλεις
5. Δεν Είναι Μόδα Ποια Τα Γκρι
6. Πάμε Μια Βόλτα
7. Τρελός
8. Αν Μ’ Αγαπάς
9. Για Σένα
10. Ρώτησα Το Φεγγάρι
11. Θα Είμαι Εκεί
12. Μοιράζουν Τη Ζωή Σε Μεροκάματα

 

Αφήστε το σχόλιό σας