Ένα ακουστικό ρεσιτάλ στήνει ο  Δημήτρης Μπάσης με τη συνοδεία του Μανόλη Ανδρουλιδάκη.

Ο Δημήτρης Μπάσης συνεχίζει τις καλοκαιρινές εμφανίσεις του με «Γυμνά Τραγούδια».

Γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής, με πάθος και αυθεντικότητα, από τους σημαντικότερους της γενιάς του, ο Δημήτρης Μπάσης συναντά το βιρτουόζο κιθαριστή και συνθέτη Μανόλη Ανδρουλιδάκη σε ένα απαιτητικό ρεσιτάλ για φωνή και κιθάρα.

Τραγούδια «γυμνά», ντυμένα μοναδικά με τη φωνή του Δημήτρη Μπάση και την κιθάρα του Μανόλη Ανδρουλιδάκη συνθέτουν ένα ακουστικό ρεσιτάλ που θα μας ταξιδέψει σε γνώριμες μελωδίες μεγάλων Ελλήνων δημιουργών όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιάννης Σπανός κ.ά.

Ο ακροατής θα έχει την ευκαιρία να ακούσει σπουδαία τραγούδια σύγχρονα και κλασσικά ερμηνευμένα με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του Δημήτρη Μπάση και να εστιάσει τόσο στην απλότητα όσο και στην ουσία των στίχων τους.

Πριν λίγο καιρό, ο Δημήτρης Μπάσης κυκλοφόρησε το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Χάνομαι». Η μουσική ανήκει σε ένα από τους πιο επιτυχημένους συνθέτες της γενιάς του, το Γιώργο Παπαδόπουλο και οι στίχοι στη στιχουργό δεκάδων επιτυχιών Όλγα Βλαχοπούλου.

Ακολουθεί το πρόγραμμα της περιοδείας του Δημήτρη Μπάση:

29 Ιουλίου: Πάρος (Νάουσα) – Paros Park
30 Ιουλίου: Σαντορίνη (Βλυχάδα) – Santorini Arts Factory
31 Ιουλίου: Νάξος – Πύργος Μπαζαίου

03 Αυγούστου: Άφυτος Χαλκιδικής – Παραλία
12 Αυγούστου: Βόρεια Κυνουρία – Παραλία Αγίου Ανδρέα
25 Αυγούστου: Τήνος (Κουμάρος) – Θέατρο στον Κουμάρο

Είναι πιθανό να υπάρξουν τροποποιήσεις στο πρόγραμμα της περιοδείας.

Οργάνωση παραγωγής: 360 Entertainment

 

Αφήστε το σχόλιό σας