Με μία διπλή κυκλοφορία συνεχίζει ο Δημήτρης Μπάσης την προώθηση της νέας δισκογραφικής δουλειάς του.

Ο Δημήτρης Μπάσης, ύστερα από 5 χρόνια δισκογραφικής απουσίας, παρουσίασε πριν μερικούς μήνες το νέο του άλμπουμ με τίτλο «Τι Τα Θέλεις» από το Ogdoo Music Group, με τη συμμετοχή σπουδαίων δημιουργών.

Σε αυτό ερμηνεύει δημιουργίες σπουδαίων συνθετών και στιχουργών, όπως οι: Θάνος Μικρούτσικος, Χρήστος Νικολόπουλος, Μάνος Ελευθερίου, Μίλτος Πασχαλίδης, Αντώνης Ανδρικάκης, Οδυσσέας Ιωάννου, Βασίλης Γιαννόπουλος, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, Πόλυς Κυριάκου, Ανδρέας Κατσιγιάννης και Νίκος Αναγνωστάκης.

Το «Τι Τα Θέλεις» είναι η ιδανική πρόταση για να γιορτάσει και να υπογραμμίσει με τον καλύτερο τρόπο ο Δημήτρης Μπάσης την εικοσαετή παρουσία του στην δισκογραφία. Ένας πηγαίος σύγχρονος ερμηνευτής, με τη στόφα των κλασικών βάρδων, που με το ταλέντο και τη συνέπειά του υπηρετεί με αξιώσεις το καλό τραγούδι, παντρεύοντας αρμονικά το χτες και το σήμερα.

Μετά το ομότιτλο τραγούδι και το «Αν Μ’Αγαπάς» που ξεχώρισαν, σειρά έχει το «Ρώτησα Το Φεγγάρι», μία ethnic δημιουργία σε ρυθμό αργού τσιφτετελιού, μουσική Ανδρέα Κατσιγιάννη και σε στίχους Βασίλη Γιαννόπουλου, που έχει ήδη αγαπηθεί από τον κόσμο μέσα από το διαδίκτυο.

Συγχρόνως, ο Δημήτρης Μπάσης μετουσιώνει σε εικόνα ένα άλλο τραγούδι της τελευταίας δισκογραφικής του έκδοσης.

Είναι το «Τρελός», σε μουσική του Ανδρέα Κατσιγιάννη και σε στίχους του Νίκου Αναγνωστάκη. Το τραγούδι αποκτά μορφή με τη σκηνοθεσία του Θωμά Χρυσοχοΐδη.

Αφήστε το σχόλιό σας