Αρχική Μουσικά Νέα Ελληνική μουσική «Αν Μ’ Αγαπάς»: Ο Δημήτρης Μπάσης επανέρχεται δισκογραφικά

«Αν Μ’ Αγαπάς»: Ο Δημήτρης Μπάσης επανέρχεται δισκογραφικά

-

Δες και αυτά

Στη δισκογραφία επανέρχεται ο Δημήτρης Μπάσης με όχημα ένα από τα πιο εξωστρεφή τραγούδια που έχει ερμηνεύσει.

Ο Δημήτρης Μπάσης, λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ «Τι Τα Θέλεις», παρουσιάζει το νέο του τραγούδι «Αν Μ’ Αγαπάς».

Ύστερα από πέντε χρόνια δισκογραφικής απουσίας, με φανερά ανανεωμένο ήχο αλλά πάντα με την ίδια διάθεση και την ίδια αγάπη για το καλό τραγούδι, ο Δημήτρης Μπάσης επιστρέφει με ένα τραγούδι εξωστρεφές σε στίχους του Βασίλη Γιαννόπουλου και μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου.

Παράλληλα, συμπληρώνοντας 20 χρόνια σημαντικής παρουσίας στα μουσικά δρώμενα, ο Δημήτρης Μπάσης στήνει μια μοναδική συναυλία – γιορτή στην Τεχνόπολη τη Δευτέρα 26 Ιουνίου, με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και αγαπημένα τραγούδια μεγάλων δημιουργών

Τη σκηνή της Τεχνόπολης θα τη μοιραστεί με τους εξής εκλεκτούς καλεσμένους (με αλφαβητική σειρά): Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννη Ζουγανέλη, Ανδρέα Κατσιγιάννη, Γιάννη Κότσιρα, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Θάνο Μικρούτσικο, Χρήστο Νικολόπουλο, Γιώργο Νταλάρα και Μίλτο Πασχαλίδη. Στη μοναδική αυτή συνύπαρξη, ο Δημήτρης θα ερμηνεύσει όχι μόνο δικά του τραγούδια αλλά και επιτυχίες των καλεσμένων φίλων του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο πολυσυλλεκτικό άλμπουμ θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά την ημέρα της συναυλίας – γιορτής στην Τεχνόπολη σε προνομιακή τιμή!

Κυκλοφορεί από την Ogdoo Music.

Δείτε επίσης:
Ο Δημήτρης Μπάσης με εκλεκτούς καλεσμένους στην Τεχνόπολη

Δημήτρης Μπάσης - Dimitris Mpasis - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας