Ο Δημήτρης Κοντολάζος κάνει το μεγάλο δισκογραφικό comeback με ένα τραγούδι που θα αγαπήσουμε!

Δημήτρης Κοντολάζος. Ένα όνομα, μία ιστορία στο ελληνικό πεντάγραμμο. Άρχισε την καριέρα του το 1973 με το τραγούδι «Δεν έχεις τέλος Μπαρμπαλιά» με το οποίο συμμετείχε στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης και κέρδισε το πρώτο βραβείο.

Γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιός, ο Δημήτρης Κοντολάζος άφησε τον τόπο καταγωγής του για να μεταβεί στην Αθήνα με την ελπίδα εύρεσης μίας δισκογραφικής διόδου. Οι επαφές του στην Αθήνα όμως τον γύρισαν πίσω στο Βορρά για να το στείλουν ως διαγωνιζόμενο στο φημισμένο Φεστιβάλ Τραγουδιού της πόλης. Τι κι αν αρχικά έφυγε 504 χιλιόμετρα μακριά, η δικαίωση των προσπαθειών του έμελλε να έρθει στη γενέτειρά του.

Τα τραγούδια «Μια ιστορία»«Όλα τα ΄δωσα για σένα»«Αν μ΄αγαπούσες λίγο» είναι μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που έχει ερμηνεύσει, έχοντας όλες μείνει χαραγμένες στο κοινό, χωρίς να ξεχνάμε το πασίγνωστο πλέον «Δε σου κάνω τον Άγιο» που γνωρίζει τη δεύτερη νιότη του με επανεκτελέσεις από άλλους τραγουδιστές.

Μία από τις καλύτερες φωνές του λαϊκού τραγουδιού, ο Δημήτρης Κοντολάζος, κάνει τη μεγάλη δισκογραφική επιστροφή ενώνοντας τις δυνάμεις του με το πολύ επιτυχημένο δημιουργικό δίδυμο  Παπαδόπουλου – Φιλίππου.

Μαζί κυκλοφορούν το νέο τους τραγούδι με τίτλο «Πες μου πώς μπορείς», το οποίο φέρει την υπογραφή του Κυριάκου Παπαδόπουλου στη μουσική και του Ηλία Φιλίππου στους στίχους και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω.

Κυκλοφορεί από την Prime Productions.

Αφήστε το σχόλιό σας