«Παρεξήγηση έχει γίνει»… Ο Δημήτρης Καραδήμος μετά το hit single «Παίρνω Την Ευθύνη» επιστρέφει με καινούριο κομμάτι.

 Ο Δημήτρης Καραδήμος είναι εδώ με νέα επιτυχία!

«Παρεξήγηση έχει γίνει και δεν είμαστε όπως πρώτα…»

Τον γνωρίσαμε μέσα από το μεγάλο hit «Παίρνω Την Ευθύνη», δημιουργια των Snapyourfingaz, Revo κα Joe Minor, που τραγουδήθηκε, αγαπήθηκε και ένα χρόνο μετά την επίσημη κυκλοφορία του συνεχίζει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας των ελληνικών τραγουδιών με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις.

Ο Δημήτρης Καραδήμος έχοντας ξεκινήσει τις ζωντανές εμφανίσεις του στο «Caramela», μαζί με τους Knock Out, Ειρήνη Μερκούρη, Σάκη Αρσενίου και Κυριάκο Κυανό, επιστρέφει με νέο τραγούδι.

Με τους Χριστόδουλο Σιγανό και Κωνσταντίνο Παντζή να υπογράφουν τη μουσική και τους Χριστόδουλο Σιγανό και Valentino τους στίχους, ο νεαρός τραγουδιστής παρουσιάζει το καινούριο του single με τίτλο «Παρεξήγηση» (Έφαγες Πόρτα).

Ένα κομμάτι που… «παίρνει την ευθύνη» να συνεχίσει τις επιτυχίες του Δημήτρη Καραδήμου!

Κυκλοφορεί από την Digital Ray Records.


Το παραπάνω κείμενο αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του συντάκτη του και της παρούσας ιστοσελίδας βάσει του Ν. 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης που έχει κυρωθεί με το Ν. 100/1975.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή του με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού ή αναφορά πηγής προέλευσης.

Αφήστε το σχόλιό σας