Τη δισκογραφική πορεία του συνεχίζει ο Δημήτρης Κανέλλος.

Ο Δημήτρης Κανέλλος εγκαινιάζει τη συνεργασία του με την Panik Oxygen με το ερωτικό single «Ό,τι Θυμίζει Εσένανε».

Αν και ο Δημήτρης Κανέλλος έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στο «Rising Star», όπου διαγωνίστηκε με την ομάδα του Κώστα Μακεδόνα, είχε αξιόλογη πορεία στο τραγούδι πριν πάρει μέρος στο talent show.

Μάλιστα, στο ενεργητικό του έχει αρκετές συνεργασίες  με καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως οι Δημήτρης Μητροπάνος, Γλυκερία, Τόλης Βοσκόπουλος, Μελίνα Ασλανίδου, Γιώργος Μαργαρίτης και Κρινιώ Νικολάου.

Επίσης είναι απόφοιτος Σύγχρονου Τραγουδιού του Εθνικού Ωδείου, της τάξης της Άννας Διαμαντοπούλου και έχει κάνει μαθήματα θεωρίας και αρμονίας μουσικής.

Την άνοιξη κυκλοφόρησε το νέο δίσκο με τίτλο «Ο Δημήτρης Κανέλλος ερμηνεύει Φώντα Λάδη», όπου ερμήνευσε τραγούδια του Μάνου Λοϊζου και του Δημήτρη Λάγιου σε στίχους του Φώντα Λάδη.

Το «Ό,τι Θυμίζει Εσένανε», σε μουσική Δημήτρη Γλέζου και στίχους Ανθής Μητροπέτρου, είναι ένα ρομαντικό τραγούδι, το οποίο ο ταλαντούχος τραγουδιστής ερμηνεύει με την αισθαντική χροιά του.

Την ενορχήστρωση και το προγραμματισμό έκανε ο Βαγγέλης Τούντας. Έπαιξαν οι μουσικοί: Βασίλης Παπαδόπουλος (κρουστά), Γιάννης Σώκιαλης (μπάσο), Γιώργος Χαραράς (ηλεκτρική κιθάρα) και Βαγγέλης Τούντας (βιολί , λαούτο ,ακουστική κιθάρα).

Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Oxygen.

 

Αφήστε το σχόλιό σας