Ο Δημήτρης Φάκος αποκαλύπτει ένα αυτοσαρκαστικό κομμάτι το οποίο καθρεφτίζει την προσωπική πάλη με την κακή πλευρά του εαυτού μας, και αναδεικνύει τη χιουμοριστική πλευρά του!

Ο Δημήτρης Φάκος μας παρουσιάζει το ομότιτλο κομμάτι του δίσκου του «Άγιος Ψεύτης».

Σε στίχους και μουσική του Δημήτρη Φάκου, ο οποίος με την ιδιαίτερη χροιά και ερμηνεία του, σφραγίζει το κομμάτι με το προσωπικό του ύφος. Ένα αυτοσαρκαστικό κομμάτι το οποίο καθρεφτίζει την προσωπική πάλη με την κακή πλευρά του εαυτού μας, και αναδεικνύει τη χιουμοριστική πλευρά του.

Στη νέα δισκογραφική δουλειά του Δημητρη Φάκου, «Άγιος Ψεύτης» περιλαμβάνεται η καλοκαιρινή ραδιοφωνική επιτυχία «Καλοκαιριάτικα», η οποία απογείωσε τη διάθεση μας το φετινό καλοκαίρι.

Φυσικά δεν μπορούσε να λείπει η επανεκτέλεση του πασίγνωστου κομματιού «Καλύτερα μαζί σου και τρελός», σε στίχους του Σπύρου Γιατρά και μουσική του Αλέκου και της Ειρήνης Χρυσοβέργη, σε pop – reggae τόνους, ο Δημήτρης Φάκος έρχεται να μας ταξιδέψει στο χρόνο και να ενώσει μουσικά το παρελθόν με το παρόν, υπενθυμίζοντας ότι τα παλαιότερα τραγούδια μπορούν να ακουστούν ακόμα και σήμερα σε πολλές διαφορετικές εκτελέσεις!

Ο Δημήτρης Φάκος, είναι ο δημιουργός των γνωστών επιτυχιών
«Εμένα θες», «Για μας», «Σ’ αγαπάω και φεύγω» του Σάκη Ρουβά,
«Μαρκαδόρος», «Αναδρομικά» των Stavento,
«Σαν το φύλλο στον αέρα» του Γιώργου Σαμπάνη,
«Μπουρδέλο», «Τρέχει τίποτα» του Νίκου Μίχα,
και έχει συνεργαστεί μουσικά με την Τάμτα, τη Στεφανία Ρίζου, τη Χριστίνα Σάλτη, τους Τριημητόνιο, τον Κώστα Μαρτάκη, την Ελεονόρα Ζουγανέλη, τη Δόμνα Κουντούρη, και άλλους πολλούς καλλιτέχνες.

Το album «Άγιος Ψεύτης» κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία από τη Final Touch, την εταιρεία του Μίλτου Καρατζά που στηρίζει νέους δημιουργούς και προτείνει νέους καλλιτέχνες, με διανομή από την Cobalt Music!

Αφήστε το σχόλιό σας