Ο Δημήτρης Μπάσης στήνει ένα μοναδικό πρόγραμμα.

Μετά από μία επιτυχημένη περιοδεία σε Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική και Καναδά με αφορμή τα 20 χρόνια του στα μουσικά δρώμενα, ο Δημήτρης Μπάσης ξεκινάει νέο κύκλο εμφανίσεων.

Γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής, με πάθος και αυθεντικότητα, από τους σημαντικότερους της γενιάς του, ο Δημήτρης Μπάσης στήνει ένα μοναδικό πρόγραμμα με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και αγαπημένα τραγούδια μεγάλων δημιουργών.

Τραγούδια σύγχρονα και κλασσικά ερμηνευμένα με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του Δημήτρη Μπάση, θα μας ταξιδέψουν, θα μας θυμίσουν στιγμές του παρελθόντος και ταυτόχρονα θα μας ψυχαγωγήσουν!

Από τους «Ψίθυρους Καρδιάς», τη «Ζωή», τα «Χαμοπούλια», το «Αν μ’ Αγαπάς», μέχρι τα «Λαδάδικα», το «Σώσε με», το «Βρέχει φωτιά στη Στράτα μου» αλλά και το πιο πρόσφατο «Ρώτησα Το Φεγγάρι», αγαπημένα τραγούδια σύγχρονα και κλασσικά γεμάτα συναίσθημα, κέφι και αλήθεια τα οποία έχουν χτίσει όλα αυτά τα χρόνια τη μοναδική σχέση του Δημήτρη Μπάση με το κοινό που τον ακολουθεί στις ζωντανές εμφανίσεις του.

Παράλληλα ο αγαπημένος ερμηνευτής ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις ζωντανές εμφανίσεις του στην Αθήνα μαζί με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη στο «Petrogazi» που θα ξεκινήσουν με το νέο έτος.

Το πρόγραμμα της χειμερινής περιοδείας

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου: Καβάλα
Κυριακή 24 Δεκεμβρίου: Ιεράπετρα
Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου: Καλαμάτα
Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου: Αργοστόλι
Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου: Χαλκίδα
Σάββατο 30 Δεκεμβρίου: Μυτιλήνη
Κυριακή 31 Δεκεμβρίου: Ρέθυμνο

Σύντομα θα προστεθούν νέες ημερομηνίες.

Ο Δημήτρης Μπάσης παρουσιάζει το νέο δίσκο «Τι Τα Θέλεις»

Δημήτρης Μπάσης - Dimitris Mpasis - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας