Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του με τίτλο «Να Γιατί».

«Να Γιατί» ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είναι ένας τραγουδιστής που ξεχωρίζει.

Είχε την ευκαιρία να συστηθεί ευρύτερα μέσω της συμμετοχής του στο «Rising Star». Με την ομάδα της Δέσποινας Βανδή έφτασε έως τον ημιτελικό του talent show, έχοντας σημειώσει ρεκόρ στις ψηφοφορίες του κοινού.

Παρ’ όλα αυτά, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος διαθέτει αρκετές επαγγελματικές παραστάσεις από το χώρο του τραγουδιού και συνεργασίες με κορυφαίες καλλιτέχνες όπως ο Γιάννης Πλούταρχος, η Πέγκυ Ζήνα και άλλοι.

Το «Να Γιατί» είναι το τρίτο προσωπικό τραγούδι του Δημήτρη Αβραμόπουλου μετά το  ντεμπούτο του με το «Φταίω Εγώ» και το «Κλείνω» που ακολούθησε, δύο τραγούδια που του εμπιστεύθηκε το καταξιωμένο διδύμου του Κυριάκου Παπαδόπουλου και του Ηλία Φιλίππου, οι οποίοι υπέγραψαν τη μουσική και τους στίχους αντίστοιχα.

«Να Γιατί» θα αγαπήσετε το νέο single του Δημήτρη Αβραμόπουλου: Είναι ένα τραγούδι με όμορφη μελωδία, ευχάριστο ρυθμό και μοναδικούς στίχους να το συμπληρώνουν, εξ ολοκλήρου με την υπογραφή του Νάσου Δέξη.

Ένα τραγούδι που θα ακούτε συνέχεια και θα σιγοτραγουδάτε όπου βρεθείτε.

Η αισθαντική και γνήσια φωνή του Δημήτρη Αβραμόπουλου που έχει πολλά δώσει και ο χαρακτήρας του που τον έκαναν τόσο αγαπητό στον κόσμο, είναι τα μεγαλύτερα εφόδια για να συνεχίσει τη μουσική διαδρομή προς την επιτυχία.

Το «Να Γιατί» κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Αφήστε το σχόλιό σας