Στο δυναμικό της Heaven Music θα ανήκει και για την επόμενη τριετία ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Heaven Music!

Ο σεμνός τραγουδιστής με την εξαιρετική φωνή συστήθηκε ευρέως συμμετέχοντας τη φετινή σεζόν στο μουσικό talent show του ΑΝΤ1, «Rising Star», όπου κέρδισε την αγάπη και τη στήριξη του κόσμου. Με την ομάδα της Δέσποινας Βανδή έφτασε έως τον ημιτελικό του talent show, έχοντας σημειώσει ρεκόρ στις ψηφοφορίες του κοινού.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση του μουσικού show, το αστέρι του «Rising Star» πραγματοποίησε την παρθενική του εμφάνιση στη δισκογραφία με εχέγγυο δύο καταξιωμένες υπογραφές στη σύγχρονη ελληνική μουσική.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος γράφει τη μουσική, ο Ηλίας Φιλίππου τους στίχους και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος τραγουδά «Φταίω Εγώ» με τη γνήσια λαϊκή φωνή του που έχει πολλά ακόμη να προσφέρει, σε ένα τραγούδι που έχει βρει το δικό του χώρο στα ραδιόφωνα.

Το υποσχόμενο μέλλον του Δημήτρη Αβραμόπουλου στο μουσικό στερέωμα διασφαλίζει η Heaven Music, η οποία έπειτα από την κυκλοφορία του «Φταίω Εγώ» προχώρησε σε ανανέωση της συνεργασίας τους. Η αποκάλυψη του «Rising Star», όπως έχει χαρακτηριστεί, θα συμβαδίζει με τη δισκογραφική εταιρεία του ομίλου ΑΝΤ1 για τα επόμενα τρία έτη, δημιουργώντας προσδοκίες για πολλές επιτυχίες.

Την ίδια στιγμή, ο ταλαντούχος τραγουδιστής συνεχίζει με επιτυχία τις εμφανίσεις του στο «Posidonio».

Ύστερα από τις προηγούμενες σεζόν στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου και φέτος πλάι στο «καλύτερο παιδί» και την Πέγκυ Ζήνα, τώρα ο Δημήτρης Αβραμόπουλος τραγουδά δίπλα στο Λευτέρη Πανταζή στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής.

Ο ιδιοκτήτης του χώρου, κ. Βασίλης Κοντόπουλος, ήταν «παρών» και στην υπογραφή των συμβολαίων με τη Heaven Music, στηρίζοντάς τον στα βήματά του.

Δείτε επίσης:
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στο video clip του «Φταίω Εγώ»

Δημήτρης Αβραμόπουλος - Φταίω Εγώ (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας