Ένας υποσχόμενος, νεαρός τραγουδιστής και τραγουδοποιός, ο Dimitri Kopsis, κάνει ντεμπούτο και ξεδιπλώνει την καλλιτεχνική ευαισθησία του.

Ο Dimitri Kopsis είναι το… «new entry» στην αγγλόφωνη, ελληνική μουσική σκηνή!

Σε ηλικία μόλις 17 ετών, πριν καν ενηλικιωθεί, μας συστήνεται με μία ενήλικη μπαλάντα που κινείται και αντλεί την έμπνευσή της από την την εναλλακτική pop-rock σκηνή. Το πρώτο του single με τίτλο «Lunatic», στο οποίο γράφει και τους στίχους, τη μουσική και το ερμηνεύει ο ίδιος, είναι εδώ και εκφράζει μέσα από το δικό του πρίσμα τον έρωτα.

Παρακολουθώντας και θαυμάζοντας σπουδαία ονόματα της διεθνούς και της εγχώριας μουσικής σκηνής, ο Dimitri Kopsis συνθέτει pop-ballads έχοντας επιρροές από δημιουργούς όπως ο Εd Sheeran, η Adele, η Sia, o Shawn Mendes.

Όλα ξεκίνησαν από ένα πιάνο στην αίθουσα μουσικής του σχολείου του στα Χανιά, το οποίο του προσέλκυσε το ενδιαφέρον και κάπως έτσι ξεκίνησε να πειραματίζεται με τη μουσική στο δικό του ηλεκτρικό πιάνο, γράφοντας παράλληλα και στίχους. Πριν καν ξεκινήσει να διδάσκεται πιάνο και τραγούδι, άρχισε να εκφράζει μέσα από τη μουσική δημιουργία τις σκέψεις και τα συναισθήματά του με ένα «βάθος» πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό.

Το «Lunatic» είναι το αποτέλεσμα της «καλλιτεχνικής ανησυχίας» του Dimitri Kopsis με αφορμή μια ερασιτεχνική ταινία που γυρίστηκε στα Χανιά καθώς και της συνεργασίας του με σημαντικούς επαγγελματίες της μουσικής που διέκριναν αμέσως το ταλέντο του, τον εμπιστεύθηκαν και συνεργάστηκαν μαζί του στο πρώτο του δημιουργικό βήμα.

To single «Lunatic» κυκλοφορεί από την PROSPERO, που για πρώτη φορά -παρακινούμενη από το ταλέντο ενός πολύ νέου δημιουργού, ο οποίος ακόμα δεν έχει κλείσει τα δεκαοχτώ του χρόνια, υποστηρίζει και δισκογραφικά και προτείνει στην ελληνική αγορά ένα διαφορετικό μουσικό άκουσμα με αγγλικό στίχο και ιδιαίτερη ερμηνευτική ευαισθησία και μουσικότητα.

Το «Lunatic» είναι το πρώτο του single το οποίο προαναγγέλλει μία ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά που θα ακολουθήσει και με την οποία θα παρουσιαστεί στο ελληνικό κοινό.

Αφήστε το σχόλιό σας